飲飲食食行行山 • 檢視主題 - ZOF講機行山
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 5:14 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 175 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  下一頁
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週二 10月 30, 2007 10:02 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

YKP, 已準備一條祖國770H車載天線給你, 遲些再聯絡交收地點.
(v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v)

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 10月 31, 2007 12:04 am 
離線
中級會員
頭像

234 : ok, 星期五交收可以嗎?
kiki : 今年初搞過, 最後大家在副霸上看星星。

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 10月 31, 2007 1:34 pm 
離線
普通會員
頭像

下次再搞call我!!! (ag)

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 19, 2007 3:13 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

睇下234有無路線,大家星期四晚再出主題。

回頂端

文章標題 : Re: ZOF講機行山
文章發表於 : 週五 1月 04, 2008 8:38 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

tommy,已抓到手機通卡、到時安裝。費用90元

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週三 1月 09, 2008 6:12 pm 
離線
普通會員
頭像

唔該晒226,出隊時交收。到時用不用帶机出來 (?) (SACat) (SACat) (SACat)

回頂端

文章發表於 : 週六 1月 26, 2008 10:14 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226:紙皮箱已收到啦..唔該哂 (dd)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 1月 26, 2008 11:07 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

tommy己回到、通卡。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 01, 2008 5:24 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位好、今年籌款活動又來了。唔知大家有無興趣參與無線電支援,我主要參加殿後工作。08年2月24日善寧會,地區沙頭角。http://www.harts-web.org/Joomla_1_0_7/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=35&lang=zh
08年3月1日綠色力量。香港區。
08年3月15.16日山頭霸王,神祕路線。
有興趣參與請留言。226上

回頂端

文章發表於 : 週六 2月 02, 2008 10:07 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226:24-2-2008活動我報名..唔該哂

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 2月 02, 2008 11:20 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

今天傳送佐登記表。cannie用(cannie zof1)。

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 21, 2008 12:15 am 
離線
普通會員
頭像

226: HARTS 4月5日周年聚餐, 你幾時開始召集? 如果參加請預埋我.

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 21, 2008 11:49 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

今年Harts聚餐在4月5日黃大仙新光。費用:會員280元、非會員350元、親朋好友280元。
現有人數:vr2mi、vr2zsz、vr2vgk、vr2vax、vr2wcp、vr2vxr、vr2vvk、vr2mk、vr2mk1、vr2yzp、uet、vr2zof。

附加檔案:
DSCN4677.JPG [ 25.66 KIB | 被瀏覽 3647 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週五 3月 21, 2008 10:54 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

rh901s

附加檔案:
DSCN4677.JPG [ 25.66 KIB | 被瀏覽 3642 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週二 3月 25, 2008 3:16 am 
離線
普通會員
頭像

226: 點解要把前段改短到75mm, 有咩好處. 我都有條RH901S.

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 175 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters