飲飲食食行行山 • 檢視主題 - ZOF講機行山
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 3:10 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 175 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: ZOF講機行山
文章發表於 : 週一 6月 02, 2008 10:39 pm 
離線
普通會員
頭像

cannie 寫:
大雄:阿龍好似想參加毅行者..提議..你有興趣的話先找齊人報名...後決定人選.. (qr) (qr) (qr)

收到!! 多謝你的提議!!

但226話今年無隊出,看來都是........... ^^"

還是『睇大圍』吧!

圖檔

臨、兵、鬥、者、佳、陣、列、在、前

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 03, 2008 12:21 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

(dd) 226:照樣..唔該

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週三 6月 04, 2008 8:47 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

252:上星期日大頭蝦跌左條天線..想問你有無士啤長ge天線..謝謝

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 6月 05, 2008 12:00 am 
離線
普通會員
頭像

Cannie: 我有長天線,(即是上一次我給226的一種),天線是BNC頭,不知到
你是否合用,或你是否有轉頭,最好話我知用什麼机種。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週四 6月 05, 2008 12:15 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

252:係weierwei vev3288s..已加左個轉頭呀...謝謝

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 6月 05, 2008 12:29 am 
離線
普通會員
頭像

Cannie : 咁即係不要轉頭啦。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 07, 2008 10:47 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

蓋扣斷了

附加檔案:
DSCN5724.JPG [ 36.51 KIB | 被瀏覽 4373 次 ]
DSCN5723.JPG [ 56.03 KIB | 被瀏覽 4374 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週六 6月 07, 2008 11:32 pm 
離線
高級會員
頭像

226:那我應該怎樣做啊?買新的?謝謝你.你真的厲害

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 6月 09, 2008 12:13 pm 
離線
中級會員
頭像

lin

相機數款可選及可道以下網址看看:
http://www.dcfever.com/index.php

以下數款心水,希望合用。

1。 Olympus SP-570 UZ, 1070 萬像素,半專業級數碼相機,相當於 135 格式焦距: 26 mm 至 520 mm。機身重量: 365 克,最輕

2。 Fujifilm FinePix S8100fd 1000 萬像素,相當於 135 格式焦距: 27 mm 至 486 mm。重量(含電池): 405 克

3。 Fujifilm FinePix S100FS 1110 萬像素,相當於 135 格式焦距: 28 mm 至 400 mm,機身重量: 918 克

4。 Nikon Coolpix P80 1010 萬像素,相當於 135 格式焦距: 27 mm 至 486 mm,機身重量: 365 克

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 09, 2008 4:40 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

252:唔好意思..唔記得俾番天線錢你添..下次俾番吓..最好提提我..怕又唔記得.. (hit)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 09, 2008 8:32 pm 
離線
高級會員
頭像

GARY ,
謝謝!!!

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 14, 2008 10:30 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

相機不成功。因碰撞過度令鏡頭內裏電子感應器有問題。下次交回。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 30, 2008 7:36 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

部機ok

附加檔案:
DSCN6159.JPG [ 102.96 KIB | 被瀏覽 4690 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 9:01 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

當年

附加檔案:
圖檔-87.jpg [ 111.62 KIB | 被瀏覽 4617 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 10:34 pm 
離線
普通會員
頭像

226: 好型仔喎, 你唔好話比我聽好似大師咁著住對人字拖去行山話.

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 175 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters