飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 關於參與綠色力量無線電支援
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:09 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 關於參與綠色力量無線電支援
文章發表於 : 週一 1月 10, 2011 11:23 pm 
離線
普通會員
頭像

2011.1.29日綠色力量環島行現在香港業餘電台聯會無線電義工安排如下。
http://www.harts.org.hk/EVENT_POST/POST_GreenPower.htm

唔行唔知叫唔到、一行先知收不到、再行再加天線好、天線一定加長好。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 關於參與綠色力量無線電支援
文章發表於 : 週二 1月 11, 2011 12:05 pm 
離線
高級會員
頭像

226是不是有興趣參加? 未曾玩過, 其他HAM友有冇興趣.

回頂端

文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 12:06 pm 
離線
普通會員
頭像

飲飲食食行行山無線電會員,今年環島行第18屆如能出席參與無線電支援者。
請登入香港業餘電台聯會,綠色力量環島行29/1/2011工作崗位。選擇 (功能)留意當值時間是否合識。
選擇好功能後,請進入電子報名登記。
Vr2zof選殿後隊c、d。cp2-cp4。(又或可一起參與)。

http://www.harts-web.org/Joomla_1_0_7/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=37&lang=zh

唔行唔知叫唔到、一行先知收不到、再行再加天線好、天線一定加長好。

回頂端

文章發表於 : 週三 1月 19, 2011 4:58 pm 
離線
中級會員
頭像

731 報咗殿後隊 CP2-4

哎吔死喇,佢叫我要帶雙頻機但我冇喎....

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週四 1月 20, 2011 10:53 am 
離線
普通會員
頭像

731xxf我有uhf手機,到時交比你。

回頂端

文章發表於 : 週四 1月 20, 2011 2:14 pm 
離線
中級會員
頭像

vr2zof 寫:
731xxf我有uhf手機,到時交比你。

唔該阿頭

噚日收到email,個更表,佢剩係派我去 CP3-4,咁我行埋 CP2-3 應該都冇問題啩

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週五 1月 21, 2011 9:07 am 
離線
普通會員
頭像

731,我個人所知,等開完簡報會時再看看,會方會電聯同電郵通知。你可自行由cp2行到cp3。你要就到報到cp3時間入位。有時間早些在陽明山莊起步,用我隊方式沿途留意參賽者有無需要支援。

回頂端

文章發表於 : 週五 1月 21, 2011 8:16 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

阿頭 & 阿哥:行25k有免費巴士接載...地點金鐘地鐵站A出口..時間由9:00am-10:00am...我會9:30am到達等巴士入大潭水塘..看你們會否一齊入去

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 1月 22, 2011 3:45 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

我地可以早到、做完簡報會就知。你開步地方。

附加檔案:
DSCN9703.jpg [ 127.85 KIB | 被瀏覽 3765 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案