飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 226行山圖片站維修
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:17 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 226行山圖片站維修
文章發表於 : 週三 4月 29, 2009 10:10 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

現因226行山圖片站內有工程,停二天,不便之處,多多包函。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 226行山圖片站維修
文章發表於 : 週一 5月 11, 2009 2:13 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

這幾天來認真多謝網絡系統主控,日夜復修我的圖片網站,可以看回相片。唔該晒。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週四 7月 09, 2009 9:44 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

今天網站已可運作,唔該晒nelson日以繼夜維修。相片再幔慢慢上傳。

回頂端

文章發表於 : 週六 7月 11, 2009 1:00 pm 
離線
中級會員
頭像

可否加一個用戶給我。
現在不能上傳相片。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 7月 11, 2009 4:04 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

已開

回頂端

文章發表於 : 週五 7月 17, 2009 12:40 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

現已在香港行山資訊站開了個討論區(226行山隊),位置放在行山資訊站主頁,按活動再向下去按(其他)就見到啦。 (laugh3)
226行山隊http://www.hiking.com.hk/discus/messages/59465/59465.html

回頂端

文章發表於 : 週六 7月 18, 2009 12:47 pm 
離線
高級會員
頭像

恭喜!226行山隊圖檔努力!努力!圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 7月 18, 2009 7:13 pm 
離線
中級會員
頭像

設定頁面subtopics (子題目)的次序 :

進入administrator-->moderator tools-->page manager , 設定頁面排序。
附加檔案:
A.JPG [ 76.1 KIB | 被瀏覽 4299 次 ]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 9月 30, 2009 11:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226:你個網站又要維修幾耐呀..... (sleep3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 10月 01, 2009 11:45 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

未知什麼事。

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 21, 2009 3:19 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位226圖片網已完成。234唔該將個連結整整。

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 21, 2009 4:12 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

226, 條link 攪惦左啦.

話時話, 如果個網好似返工咁, 得閒放番兩個月假至再開工, 你話幾好呢.

(laugh3)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 21, 2009 11:10 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234樣樣都尋開心、網路都係人生表達訊息,有即是無、無即是有。

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 11, 2010 7:41 pm 
離線
中級會員
頭像

226 開個226 網既用戶比我, 要入去看看設定。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 12, 2010 1:14 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

我用電話通聯你。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters