飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 行山網首頁換畫
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:49 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 行山網首頁換畫
文章發表於 : 週三 7月 16, 2008 1:25 pm 
離線
高級會員
頭像

邊位插畫老友:我柬左台中5花相第13行左邊第1張,同隻羊影,呢張相最喜愛,有藍天,綠草,有羊風景,好似vgk張相,幫我加d花係草地 (cat2) ,哈哈..唔該晒 (8)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週五 7月 18, 2008 2:46 pm 
離線
高級會員
頭像

依~點解停左係度 (?) 咁226你幫我放上去啦,唔該晒你!!

回頂端

文章發表於 : 週五 7月 18, 2008 8:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

yip收唔收貨

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 8:50 am 
離線
高級會員
頭像

隻牛仔好真,ok!十分滿意呀226!唔該晒 (8)

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 06, 2008 9:59 pm 
離線
高級會員
頭像

234:

好嘢 (good2) (good2) ,新的相片隆重面世。咁麻煩你幫我post上去,就在台中三天遊五朵金花內第51行第三張相背景是集集車站。謝謝。 (yeah)

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 06, 2008 10:46 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:真係揀左燊哥呢張...突然間覺得個網站變左『逃』咁...
燊哥快d揀張同姑姑 sweet sweet ge相la. (laugh3) (laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 06, 2008 11:41 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

helen 寫:
234:

好嘢 (good2) (good2) ,新的相片隆重面世。咁麻煩你幫我post上去,就在台中三天遊五朵金花內第51行第三張相背景是集集車站。謝謝。 (yeah)

Helen, 真係唔知妳講邊張,不如妳po上黎丫.

yip, 攪左成個下午, 收貨嗎?

附加檔案:

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 4:40 am 
離線
普通會員
頭像

234: 為了配合網站主題都係換左張騎呢相la. 附上新相一張, 麻煩請代更換. 唔該!

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 9:55 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

vgk、呢張有回憶有意思有心情有、、、、、好多。快叫234更生快、、、、、、

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 11:43 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

vr2226 寫:
vgk、呢張有回憶有意思有心情有、、、、、好多。快叫234更生快、、、、、、

好! 即做!!!

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 11:53 am 
離線
高級會員
頭像

VGK&姑姑 (good2) (good2) (good2) (good2) (good2)

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 1:04 pm 
離線
高級會員
頭像

234我部腦出問題不能POST相片上討論區,請在這LINK選取
http://s292.photobucket.com/albums/mm19 ... C_0586.jpg

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 2:34 pm 
離線
高級會員
頭像

234:

如果我不攪不到,再找你幫忙。 (OK)

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 11:05 pm 
離線
高級會員
頭像

234:我電腦唔叻,辛苦晒你地,巳經好滿意再加好滿意,你地好勁! (Cats)

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 07, 2008 11:11 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

燊哥:呢張好掂...好難得見到姑姑咁小鳥依人...嘿嘿
果真有賢良淑德..溫柔體貼吓..掂呀
(laught) (laught)

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters