飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 分數系統已經啟動
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:54 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 分數系統已經啟動
文章發表於 : 週二 11月 11, 2008 12:49 pm 
離線
高級會員
頭像

234:點解大劉,老虎,denis有1分,我行過禿山,又多野講,點都有1分同情分 (Cats) (Cats) 爭取 (bb1) 爭取 (bb1) 年尾大獎 (smile5)0分咁瘀,送比252 (yes)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週二 11月 11, 2008 1:31 pm 
離線
高級會員
頭像

yip要發表主題才有分加
回應主題都可加分讚成否?
(yes) (yes) (yes) (yes) (yes)

回頂端

文章發表於 : 週二 11月 11, 2008 1:54 pm 
離線
高級會員
頭像

(係囉) 點解屯元之友無分 (?) 我同阿moon好學發問,同yip完成艱辛的行程。無理由一分都無 (?) 咁我們一定要上京上訴。 (lh) (lh) (cat2) (cat2)

回頂端

文章發表於 : 週二 11月 11, 2008 6:15 pm 
離線
高級會員
頭像

嘩~~~成嫂都有~~~係呀大劉,由開業到而家,文章有438,都好勤力學員,每篇文章充滿感情,就算最短個篇"1位,唔該"都有寄望..懇求..意思黎ka,加分加分 (qr)

回頂端

文章發表於 : 週二 11月 11, 2008 11:47 pm 
離線
普通會員
頭像

yip : 你向234求婚,比你求到的婚都無用啦,肯定人家多分過妳,到時人家攞獎時你又呱呱叫,我求學不求婚。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 9:37 am 
離線
高級會員
頭像

252你想嚇死我,嚴重更正252錯字:是"求分"不是"求婚",而家唔得閒,遲d再鬧你 (bb1)

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 10:05 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

因計分系統剛啟動, 分數會由10-Nov-08 星期一開始計, 計分方法
- 每發出一個新主題有一分
- 每出隊一次另加一個分數, 視乎難度由226及求分委員會提議

(?) (?) Any suggestion?

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 11:03 am 
離線
高級會員
頭像

喺喎! 喺喎! 成嫂都有 一分喎! yeah (wellcome2)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 7:20 pm 
離線
普通會員
頭像

yip : 你NG好闹我老人家啦,我JOB笔忙字,我知我常寫錯字,你元量我啦,对NG住,对NG住。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 10:22 pm 
離線
高級會員
頭像

234老師:
贊成大劉同helen同學講法: 回覆文章加1分~!
另外報名參加慈善活動每次應加1分~ 活動如果有美女廚房煮食仝人應加1分.
帶原隻西瓜或哈蜜瓜上山有1分

亞老師, 想知道有無扣分制呀?
建議下o者:
1) 專登寫白字, 扣1分
2) 影o左相唔 post 上黎, 扣1分
3) 全日飲飲食食唔行山, 扣1分 (有喜事唔計)

請問各位同學贊成嗎?

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 10:54 pm 
離線
高級會員
頭像

強烈反對第三項! (out)

3) 全日飲飲食食唔行山, 扣1分 (有喜事唔計)

以上喱一項中正我要害, (sleep3) 成嫂必死無疑, (pighead) 吾得!吾準!吾批!吾支持!吾可以!吾通要我搞 d 喜事出泥咩! (smile1) moon 同學,大家咁老友,吾好玩我喇! (face1)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 10:59 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

回覆都有分肯定我爆哂燈...我最多野講又最多野攪...係度我認第二邊個敢認第一....版主文章都無我咁多.. (sun1)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 11:09 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

就係驚CANNIE多咀, 咁易攞分就亂哂籠啦.
網上好多討論區D人回覆得都好過癮,
例如:
好!

XD
ORZ
XYZ@#$
一位
同意
收到
實撲

或者就咁痴個公仔圖案就當回覆左, 所以全世界討論區回覆都係冇分嘅.
各位同學明白未?

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 1:41 pm 
離線
高級會員
頭像

252同學:你知唔知我血壓低,你成日打錯字,一睇到我就頭暈ka~~亞moon講得好,專登打錯字、飲食超標、打激士氣都要扣分+瞄視,你咁鍾意選C(釋音:痴)線,取多0.5,由我地元屯之友審核你,無得反對!圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 5:19 pm 
離線
普通會員
頭像

yip 同学,屯門之友 : 你血压低,我血压高(有醫生正明),你体量老人家啦(以老賣老),咪成日針對我啦。你係文化介中人,我點夠你識字多吖,我笔忘字,回覆文章要花我好多時間,總知你睇得明就得啦。(注 : 你都成日用嗰啲英文字如 : C, D, ka, la, ga ....算唔算..........)

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters