飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 分數系統已經啟動
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:02 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4
發表人 內容
 文章標題 : Re: 分數系統已經啟動
文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 11:45 am 
離線
高級會員
頭像

Moon 寫:

成嫂: 我...我...我...都係想圖檔你重出江湖, 齊齊多 d 行山, 有你係度, 成哥個笑容都唔同 D o架, 哈哈~
圖檔

都無退出,吾使重出,耐吾耐都會見到吓我架!不過好多時同你都緣慳一面啫!乜成哥行山 ge 時候無乜笑容架,好,我叫佢加番多d先,吾好影響你地行山時候的心情同埋個市容! (OK) (smile1)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 12:54 pm 
離線
高級會員
頭像

係喎 (Cats) 真係無晒錯字,正常番喎 (hi)

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 1:03 pm 
離線
普通會員
頭像

個 "番" 字有冇錯呀。
(234 我哋又開火啦,你又使唔使出通告叫同學睇戲呀。)

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters