飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 分數系統已經啟動
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:39 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 分數系統已經啟動
文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 5:39 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

元屯之友玩內訌, 其他同學唔該買定花生啤酒等睇戲. (smile1)

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 5:46 pm 
離線
普通會員
頭像

元屯之友 : 注意,有人撥火呀。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 6:07 pm 
離線
高級會員
頭像

唔使驚252,我地友情好堅固,無咁易地震,攞著盆水先,繼續開火>>>>>>>>>>>

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 6:22 pm 
離線
普通會員
頭像

成嫂: 我地齊擧四隻手四隻腳支持你 ! (support) (support) (support) (support)

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 8:29 pm 
離線
普通會員
頭像

指責!!! 身為老師唔平息,理解事件,仲點風撥火,你點做我哋老師呀,各位同學,我哋炒咗佢。(好咯,我哋以後可以亞知亞咗無人管。)

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 9:27 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

撥火係234強項啦....一於拖佢出去斬............................柴la

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 9:39 pm 
離線
普通會員
頭像

多謝 cannie 同學支持,多謝,多謝.............

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 10:02 pm 
離線
高級會員
頭像

成 & 成嫂 寫:
強烈反對第三項! (out)

3) 全日飲飲食食唔行山, 扣1分 (有喜事唔計)

以上喱一項中正我要害, (sleep3) 成嫂必死無疑, (pighead) 吾得!吾準!吾批!吾支持!吾可以!吾通要我搞 d 喜事出泥咩! (smile1) moon 同學,大家咁老友,吾好玩我喇! (face1)

成嫂: 我...我...我...都係想圖檔你重出江湖, 齊齊多 d 行山, 有你係度, 成哥個笑容都唔同 D o架, 哈哈~
燊哥, 放心啦 234老師一定唔會扣你同姑姑分數!
因為佢自有佢評分標準, 即係偏心個隻囉!
圖檔

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

最後由 Moon 於 週四 11月 13, 2008 10:10 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 10:09 pm 
離線
高級會員
頭像

252 寫:
元屯之友 : 注意,有人撥火呀。

252, 放心啦, 我地元屯之友係最團結既社區組織, 無咁易比人分化既~ 你地繼續啦~好好睇呀~
圖檔

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 10:44 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

252:更正先吓..我係cannie啫..唔係同學呀...234唔係我老師喎..費時俾佢鬆毛鬆翼呀.....我都係師嚟不過係廚師...呢個posts先緊要..無野食佢會餓死呀... (laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 11:57 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

252, 坐响度等睇戲都算撥火? 噫, 鬧人果段又一個字都冇錯喎.
moon, 以醫學角度黎講, 係人個心都都偏向左邊o架啦.

(laught) (laught) (laught) (laught) (laught) (laught)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 12:54 am 
離線
普通會員
頭像

234: 我地發覺你個心真係特別偏架 (偏向食物) (smile5)

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 10:33 am 
離線
普通會員
頭像

(其身不正)老師 :你話比啲同學聽元屯之友內訌,重叫佢哋睇我哋枱戲,咁重唔係係度撥火,做咗錯事重咁多嘢講,快啲向我哋元屯之友 Say Sorry。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 10:42 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

不嬲都係一叫人黎睇戲就一定打唔成o架啦, 我用左另類手法平息呢場風波咋.
你睇而家幾太平丫 (係囉) .

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 11:21 am 
離線
普通會員
頭像

234 又歪理出籠。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters