飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 報到區,登記完記得在此報到啊.
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 9:21 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 報到區,登記完記得在此報到啊.
文章發表於 : 週三 4月 22, 2009 12:22 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

假象:歡迎你加入我地大家庭...有空一起行山咁就不用做獨行俠la...點都係一班人行山好過一個人ge (smile1)

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週四 4月 23, 2009 7:15 pm 
離線
普通會員
頭像

多謝兩位意見和關心,究竟那一位大哥是大象?有冇相睇?

回頂端

文章發表於 : 週四 4月 23, 2009 7:52 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

左上角其中有一幅挑戰12小時, 1字下面果個就係嘞.
見你行上大山時真係以為大象追龍o架 (laugh3)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 4月 23, 2009 8:53 pm 
離線
普通會員
頭像

vr2vre 寫:
左上角其中有一幅挑戰12小時, 1字下面果個就係嘞.
見你行上大山時真係以為大象追龍o架 (laugh3)

見到了又幾似,我係大陰頂已經見到你們

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 12, 2009 10:32 pm 
離線
普通會員
頭像

hi, 我以前都有跟正剛行左幾個月, 不過都幾年冇行啦~ 大家好呀~

回頂端

文章發表於 : 週一 5月 25, 2009 9:50 pm 
離線
普通會員
頭像

大家好

回頂端

文章發表於 : 週一 5月 25, 2009 10:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

fc6213:歡迎加入我地大家庭...請問有沒有跟過我地一起去行山呢 (hi)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 26, 2009 10:01 am 
離線
普通會員
頭像

我未跟過你們行山的,就是見你們的相很開心
所以就想身加入你們大家庭,請多多指教 (dd)

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 26, 2009 11:14 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

fc6213:咁你要留意每週行程,看路線是否合適,如有問題可發表..大家會好樂意解答..山頭見

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 26, 2009 5:17 pm 
離線
普通會員
頭像

好 唔該晒

(Cats)

回頂端

文章發表於 : 週三 5月 27, 2009 11:44 pm 
離線
普通會員
頭像

CQ CQ CQ de VR2ZGC

信是有緣,要是無緣怎可此世此生竟踫見.....圖檔
http://www.qsl.net/vr2zgc

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 27, 2009 11:58 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

VREZGC:226應該最開心又多一位ham友加入大家庭....歡迎歡迎 (hi)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 5月 28, 2009 12:16 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

cannie佢又係老友好久不見

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週四 5月 28, 2009 12:21 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226:收到...vgc有時間一齊出嚟飲飲食食行行山呀 (dd)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 5月 28, 2009 1:10 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Cannie:
係VR2ZGC, 唔係VREZGC, VGC,
Z芝士,好耐冇見,得閒出黎行下山啦。

(hi)

圖檔

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters