飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 報到區,登記完記得在此報到啊.
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:12 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 報到區,登記完記得在此報到啊.
文章發表於 : 週日 3月 01, 2009 12:44 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

歡迎, CYW,
我們是一群貪玩貪食的行山愛好者,
在每週行程通告內可知我們的節目,
有空一齊來玩喔.

(hi)

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週日 3月 01, 2009 6:37 pm 
離線
普通會員
頭像

(hi) 歡迎歡迎,熱烈歡迎。(普通話讀) (hi)

回頂端

文章發表於 : 週二 3月 03, 2009 9:46 pm 
離線
中級會員
頭像

阿虎:對不起,今天才看到報到區,現在向各位報到,我來啦 (sleep3) (sleep3) (sleep3)

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 04, 2009 9:22 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

虎哥, 你唔係新會員啦, 仲喺度攪攪震?
(hi) (hi) (hi)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 3月 07, 2009 10:06 am 
離線
普通會員
頭像

多謝各位歡迎 (hi)

我以前都係行正剛架,不過好耐無出隊咧,依家都唔知行唔行得郁,有機會大家一齊去玩啦,不過可能會拖慢你地喎 (dd)

回頂端

文章發表於 : 週六 3月 07, 2009 10:36 pm 
離線
中級會員
頭像

咦!Mark要登記牙@@ (why) (why) (why)
請問邊處係報到區呀. (sleep3)

回頂端

文章發表於 : 週日 3月 08, 2009 5:19 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

samson:個網開左成兩年囉...先問登記處係邊(樹) (smile1)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 3月 08, 2009 8:59 pm 
離線
普通會員
頭像

Hi各位,咁算唔算叫報到吖?圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 4月 05, 2009 10:16 am 
離線
普通會員
頭像

Hi Hi everybody (hi)

回頂端

文章發表於 : 週日 4月 05, 2009 6:19 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

好高興新會員加入我地飲飲食食行行山、226無線電行山隊、在此多謝各位新會員無時間或沒空閒一起出來走走山野間吃喝玩樂、在網路上分享旅途歡樂,我再次多謝。我地希望真的看見你們網絡歡笑聲,所以來緊飲飲食食行行山踏入第二週年,聯歡聚餐希望大家可以以笑相向、說說這、說說那。226又可以向各會員說這個是呀3那個是呀4。6月27號晚見。拜拜

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週一 4月 13, 2009 11:48 pm 
離線
普通會員
頭像

新手報道

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 18, 2009 12:38 pm 
離線
普通會員
頭像

多謝藍妹英介紹認識226行山隊
我都好鐘意飲飲食食行行山
在此報到先
Florio

回頂端

文章發表於 : 週日 4月 19, 2009 12:48 am 
離線
普通會員
頭像

^o^原來要報到架↑o↑
今日先報到會唔會晏咗啲呢

豬豬.大人

回頂端

文章發表於 : 週二 4月 21, 2009 10:31 pm 
離線
普通會員
頭像

各位好嗎?3月15日獨行上大山時,被你們以為疑似大象的(假象)

回頂端

文章發表於 : 週二 4月 21, 2009 11:34 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

tattu(假象)您好,已一個月了,咁都比你揾到好嘢。多謝到訪,有心水行山經驗可分享。歡迎

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters