飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 09.6.27日飲飲食食行行山兩週年聯歡聚餐
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 9月 22, 2024 7:26 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 92 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 09.6.27日飲飲食食行行山兩週年聯歡聚餐
文章發表於 : 週四 6月 11, 2009 9:18 pm 
離線
普通會員
頭像

成嫂收到,我地冇異議,到時見吖。謝謝! (support)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 09.6.27日飲飲食食行行山兩週年聯歡聚餐
文章發表於 : 週四 6月 11, 2009 11:05 pm 
離線
普通會員
頭像

報名一位 (yes)

信是有緣,要是無緣怎可此世此生竟踫見.....圖檔
http://www.qsl.net/vr2zgc

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 11, 2009 11:28 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂:
我無氣憤呀, 我知道虎哥講得笑, 所以加重語氣,
你見唔到有個笑笑圖像跟住? 我點敢無大無細呀, 哈哈~!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 12, 2009 8:31 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

多謝ZGC抽出時間來參與聚餐。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 12, 2009 8:38 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

請多多支持、報名有:亞文1位、大劉2位、238(2位)、King4位、亞虎3位。
雀仔2位、鍾生2位、陳文明2位、莫生2位、小師妹、shary、萱叔1位、亞倫。
Moon2位、Penwong1位、BObo2位、Vax4位、大陳1位、Sunny陳2位。
大象1位、Yoyo2位、Anna1位、亞10仔2位、Siu cheong1位、226兩位、Polo2位、大隻老。
LIN2位、Tommy1位、234(3位) 、Cannie1位、Ykp2位、鍾記、成哥2位。
亞芹2位、英姑2位, 大雄1位、Gary1位、福哥1位、藍妹英2位、EVA1位、ricky張、225。
秀峰亞來哥、珍寶珠共壹圍。
亞祺2位、yip、helen2位、emily、Cyw、亞慈、ZGC、connie4位。
合共97人

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

最後由 vr2226 於 週六 6月 20, 2009 11:28 am 編輯, 總共編輯了 3 次

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 12, 2009 12:23 pm 
離線
中級會員
頭像

阿moon我現在非常非常氣憤,當日要找阿陳在13隻上出出氣,以放心頭之氣,哈哈大笑

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 12, 2009 6:38 pm 
離線
普通會員
頭像

Hi,

唔該!四位報名參加聯歡聚餐.
請問是不是出席聚餐時才交費用?
若需任何協助/支援,請吩咐!定必鼎力相助.

connie

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 12, 2009 9:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

connie、多謝、多謝、到時先收。
咁多年來大家都是拿著個信字同信心出來遊玩,壹個幾拾濕溼碎、27號見

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 13, 2009 12:19 pm 
離線
高級會員
頭像

敬,跑馬腳有你老婆,我,芹菜,226唔知玩唔玩??
226你係咪同我地跑馬仔,你使唔使招呼老友記,仲有你同234係咪教我同芹菜點將相片放上網,我地要早d上黎學呀 (qr)

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 13, 2009 3:15 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

yip好啊,我帶三百個大洋坐低。

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 13, 2009 10:53 pm 
離線
高級會員
頭像

嘩!帶300個洋女就驚遮,300大洋 (qr) 睇下點,一於係咁 (ag)

回頂端

文章發表於 : 週日 6月 14, 2009 10:58 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2im 寫:
阿moon我現在非常非常氣憤,當日要找阿陳在13隻上出出氣,以放心頭之氣,哈哈大笑

虎哥: 我只怕你輸左副身家比陳仔, 到時你何止氣憤, 簡直係怒憤呀~!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 6月 19, 2009 5:25 pm 
離線
高級會員
頭像

226,加emily1位食飯.
~emily唔使覺得唔好意思呀!
(ag) 無分新人定行過幾多次,湊下熱鬧,慢慢會熟!

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 20, 2009 11:46 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

請多多支持、報名有:亞文1位、大劉2位、238(2位)、King4位、亞虎3位。
雀仔2位、鍾生2位、陳文明2位、莫生2位、小師妹、shary、萱叔1位、亞倫。
Moon2位、Penwong1位、BObo2位、Vax4位、大陳1位、Sunny陳2位。
大象1位、Yoyo2位、Anna1位、亞10仔2位、Siu cheong1位、226兩位、Polo2位、大隻老。
LIN2位、Tommy1位、234(3位) 、Cannie1位、Ykp2位、鍾記、成哥2位。
亞芹2位、英姑2位, 大雄1位、Gary1位、福哥1位、藍妹英2位、EVA1位、ricky張、225。
秀峰亞來哥、珍寶珠共壹圍。
亞祺2位、yip、helen2位、emily、Cyw、亞慈、ZGC、connie4位。
合共97人

已進入第八席人數、多謝各方好友會員支持。27號見。 (cheer)

回頂端

文章發表於 : 週六 6月 20, 2009 9:40 pm 
離線
普通會員
頭像

hi Cannie ,226,您们好!好久不见啦!!
这么好的日子还有位吗? (Cats)
昕昕

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 92 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters