飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2010.5.15-16日飲飲食食在貝澳、歡樂時光交給你
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週一 4月 29, 2024 12:43 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2010.5.15-16日飲飲食食在貝澳、歡樂時光交給你
文章發表於 : 週五 5月 14, 2010 7:15 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

時間http://www.mtr.com.hk/jplanner/images/timetables/tuc.pdf

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2010.5.15-16日飲飲食食在貝澳、歡樂時光交給你
文章發表於 : 週六 5月 15, 2010 9:07 am 
離線
高級會員
頭像

(nusic) (nusic) (ht1) 魔鬼的失敗!

回頂端

文章發表於 : 週日 5月 16, 2010 9:50 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

貝澳歡樂時光又完滿結束....今晚大家都帶著疲累的身驅回家了...多謝天公造美..今早行山ge行山...沙灘ge沙灘...打牌ge打牌...各有各忙...
希望大家滿意今次活動安排...亦都祝五月之星...生日快樂...身體健康...開開心心過每一天...繼續飲飲食食行行山.....謝謝
(Cats) (Cats) (Cats)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 5月 16, 2010 10:50 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

多謝各位不分時間來參與二日一夜貝澳歡聚。今回再重新安排位置,食物、希望令大家滿意,下回再下回、、、、繼續。多謝cannie同佢個老友同幾位姊妹,同佢、、全部多謝哂。開心 (cheer)

附加檔案:
DSCN0049.jpg [ 96.52 KIB | 被瀏覽 1901 次 ]
DSCN0056.jpg [ 81.17 KIB | 被瀏覽 1901 次 ]
DSCN0060.jpg [ 74.34 KIB | 被瀏覽 1901 次 ]
DSCN0096.jpg [ 96.75 KIB | 被瀏覽 1901 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週日 5月 16, 2010 11:07 pm 
離線
中級會員
頭像

連續兩天飲飲食食, 肚滿腸肥。

附加檔案:
resize of DSC04530.JPG
resize of DSC04530.JPG [ 93.42 KIB | 被瀏覽 1899 次 ]
resize of DSC04538.JPG
resize of DSC04538.JPG [ 67.36 KIB | 被瀏覽 1899 次 ]
回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 17, 2010 12:11 am 
離線
普通會員
頭像

Hi,各位

友情!美食!好地方!祝願各位身心健康!
之前,只能用眼睛,看文字、看圖片分享樂趣,今次可身在其中!
多謝!再多謝各位給予"超額"的歡樂時光!

Connie

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 9:59 am 
離線
高級會員
頭像

emily,點解張集體相唔見你,一個不能漏,你同wendy係咪又走去洗碗,唉..真係比你激暈,你唔係阿三,上次講左今次唔好洗碗,比我洗(雖則我都唔鍾意..唔快可慢慢來),搞到我好過意不去,吹下水都高興ka,老友們,下次見到要emily洗碗舉報比我知 (ag)哎..下次聽話 (fr)

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 10:08 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

阿yip、emily已在上午坐船返長洲,第二張廣告他已在家。
真係囉、第一張廣告唔見佢

最後由 vr2226 於 週二 5月 18, 2010 10:16 am 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 10:11 am 
離線
高級會員
頭像

真係來如風,去如風~~~~~~~~

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 11:29 am 
離線
普通會員
頭像

yip: 真係來如風,去如風~~~~~~~~

突然令我想起徐志摩d詩 (...) 冼碗雖然唔係我專長, 但比起入廚煮食自然容易得多啦, 洗碗洗到要舉報我 (?) 唔洗咁嚴重瓜

阿頭:現在電腦咁放便, 係張相加番我個頭上去咪得囉..

愛美麗

回頂端

文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 11:40 pm 
離線
高級會員
頭像

emily, 你放心, 下次如果亞 yip 唔洗碗,
我即刻舉報佢, 捉佢一齊洗~
(cat2)

再一次多謝cannie 同亞頭帶比我地的貝澳歡樂時光~!
辛苦哂各方老友給我們預備的美食!! 多謝! 多謝!

(flower) (flower)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters