飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2010.8.8日攀上鳳凰睇大佛
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 10:27 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2010.8.8日攀上鳳凰睇大佛
文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 3:04 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

234 現時很 fat. (sleep3)

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 3:28 pm 
離線
高級會員
頭像

234,唔使 (sleep3) ,都係2年啫,一口氣上.

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 6:42 pm 
離線
普通會員
頭像

一位唔該 (hi)

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 9:50 pm 
離線
中級會員
頭像

阿頭:基基有病我要帮佢煲藥,所以唔可以行山,唔好意思,晚上再電聯. (cry3)

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 10:22 pm 
離線
高級會員
頭像

BoBo:

好好照顧基基,辛苦你啦,如o.k.明晚見。 (flower) (flower)

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 07, 2010 10:36 pm 
離線
中級會員
頭像

呀頭 226 兄及各位 (Cats)
我又招雷雨?,又唔係貴人!。明天只我一位出動,大小師妹均缺席!,要返工。但晚飯琪哥夫婦及一位上次高流灣之旅的大師妹連我共 4 位,請勿收他ノ她們飯費由小弟讌請吧!,人生相識近 半世紀仍有聯絡之朋友有幾人呢?。 (hi) Bye. 明早 東薈見我亦撘 MTR 較 E 22 快?,試吓 MTR 先?。
123.

回頂端

文章發表於 : 週日 8月 08, 2010 12:35 am 
離線
中級會員
頭像

亞頭,

不見不用等. (hi)

回頂端

文章發表於 : 週日 8月 08, 2010 6:59 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

與 一 個 廣 闊 低 壓 區 相 關 的 驟 雨 正 影 響 廣 東 沿 岸 地 區 及 南 海 北 部 。 同 時 , 位 於 呂 宋 海 峽 的 一 個 低 壓 區 已 增 強 為 一 熱 帶 低 氣 壓 。

在 上 午 五 時 , 該 熱 帶 低 氣 壓 集 結 在 台 北 之 東 南 約 570 公 里 , 預 料 向 北 移 動 , 時 速 約 12 公 里 , 橫 過 台 灣 以 東 海 域 。

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測

短 暫 時 間 有 陽 光 , 有 幾 陣 驟 雨 。 最 高 氣 溫 約 31 度 。 吹 和 緩 至 清 勁 東 風 , 離 岸 海 域 間 中 吹 強 風 。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週一 8月 09, 2010 11:18 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

又一次無令大家失望,好天有小許霧、視野都可接受,行進不太辛苦。1.45分全隊到茶場。

附加檔案:
DSCN9968.jpg [ 168.67 KIB | 被瀏覽 1872 次 ]
DSCN0003.jpg [ 123.87 KIB | 被瀏覽 1872 次 ]
DSCN0020.jpg [ 98.49 KIB | 被瀏覽 1872 次 ]
DSCN0026.jpg [ 152.25 KIB | 被瀏覽 1872 次 ]
DSCN004.jpg [ 100.99 KIB | 被瀏覽 1854 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 21 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters