飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 19/20/21/毅行者
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週三 5月 01, 2024 2:12 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 58 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4
發表人 內容
 文章標題 : Re: 19/20/21/毅行者
文章發表於 : 週六 11月 20, 2010 11:12 pm 
離線
普通會員
頭像

熱烈恭賀飲飲食食行行山一隊順利完成百里毅行! (v) (v) (v) (v)

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 7:11 am 
離線
普通會員
頭像

熱烈恭賀飲飲食食行行山二隊順利完成百里毅行!恭喜!恭喜! (v) (v) (v) (v)

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 10:49 am 
離線
普通會員
頭像

熱烈祝賀飲飲食食行行山 一 & 二 隊 成功完成賽事! (Cats)

重要係好鬼快完成個隻! (yes)

隊伍編號: 0392 隊伍名稱: 飲飲食食行行山1隊
隊伍起步時間: 19/11/2010 11:00:00 已用時間: 36 時 01 分 58 秒

隊伍編號: 0429 隊伍名稱: 飲飲食食行行山二隊
隊伍起步時間: 19/11/2010 11:00:00 已用時間: 40 時 04 分 56 秒

圖檔

臨、兵、鬥、者、佳、陣、列、在、前

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 12:43 pm 
離線
中級會員
頭像

終於完成喇,因為有你哋,今年平平安安齊齊整整咁衝線。

因為有你哋,我識得搽花士令,腳指罅冇起水泡;
因為有你哋,我哋操勞完一段路就有美食招呼;
因為有你哋,我哋仲有得晌人哋行到死下死下時瞓個靚覺;
因為有你哋,我哋先完成到全程。

特別多謝係阿頭同阿妹,你哋兩個真係同我哋一樣操勞,又冇得瞓又要打點咁多嘢、煮飯買餸按摩通訊行李乜都包晒;去到扎山道瞓覺仲一早舖好床位掛埋張 Visa 廣告 banner 用嚟擋風,唔知道真係以為 Visa 贊助 (sleep5)

其他支援隊友阿 Yip helen lin 大雄 阿moon ivan 花花 燊哥... 實在太多不能盡錄,總之我哋真係八個人行,幾十位隊友的力量一齊咁完成呢次的活動。

多謝晒!

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 2:43 pm 
離線
普通會員
頭像

入嚟就有好消息,恭喜晒毅行八虎將!!! (hi)

回頂端

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 3:02 pm 
離線
高級會員
頭像

陳仔話多謝各位隊員的努力,
隊長的永不放棄的精神, 得以順利完成到終點~

好多謝各位支援隊友, 又出時間出力, 由途中到終點,
見到咁多位支援大隊, 親切又開心~!
多謝BOBO 基基比我地屈蛇返屋企, 唔駛呆立街中等的士~
特別鳴謝 225 的安排, 貴賓室又大又舒服, 唔駛同人逼!

更加更加特別要多謝亞頭及CANNIE,
真係辛苦哂佢地, 無語感激~! 盡在不言中~!
(Cats) (Cats)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 6:49 pm 
離線
普通會員
頭像

剛剛昏迷完醒返,訓足12粒鐘,千山萬水完成全程,好滿足呀! (cheer)

不過完成全程絕對不是我們8人的個人榮耀,沒有你們一班幕後支援老友出心出力,講辛苦你們比我們8個辛苦百倍,為我們準備食物、休息位置、護理用品......等等,成班人在各個支援等我們,好似等老婆生仔咁,一見到我們就熱烈歡迎,除背囊、送上飲食、得到你們的關心照顧,使我份外窩心,總之唔該哂!多謝哂!

特別嗚謝
226、cannie為我們打點一切。
Yip helen lin moon ivan大雄 為我們送飯及沿途支援打氣。
各位陪行及在終點迎接的老友。

當時行到有點迷迷懵懵,如有錯漏請見諒!

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 6:53 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

恭喜兩隊老友...順順利利完成毅行... (cheer)
毅行精神..行又死..撐又累...唔知點解每年都有咁人參加囉...或者呢d就係佢ge特別吸引力..
做完今年的支援...我先發覺阿頭係咁偉大...由第一次到第三次都是親力親為...毫無怨言..默默守候大家到來..呢種精神好值得我地學習囉...明年ge毅行者行過又好...未行過都好...一定要親身感受阿頭的呵護備至囉 (Cats) (Cats) (Cats)

阿頭:一切盡在不言中...謝謝 (cheer)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 11月 21, 2010 10:31 pm 
離線
普通會員
頭像

我們八個人順利完成終點,真是多謝阿頭和cannie辛苦買食物煮飯和提供,還有支援隊支持我們,多謝!多謝!下年再戰!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 22, 2010 9:13 am 
離線
高級會員
頭像

恭喜毅行八虎順利完成, (flower) (flower)
唔行唔知自己勁,忍受腳痛,眼瞓,疲倦。所以毅行真有佢吸引之處。 (duckfollow)
更加利害是支援二隊的隊友,心又急,又擔心,身心疲累,力撐到底,佩服、佩服。 (Cats) (Cats)
所以話未行過的隊友一定要玩玩,體驗,感受,窩心,興奮、總之包你有說不的感受。 (love) (love)

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 22, 2010 11:59 am 
離線
中級會員
頭像

恭喜兩隊毅行隊隊員, 你哋可以齊齊整整過終點喇.

今次一定要佩服阿頭同Cannie 全力支援毅行隊隊員, 在大棠看見佢哋兩個倦容, 就知佢哋呢兩日泥嘅付出.

阿頭, Cannie
多謝你哋嘅安排同對大家一直以來支持.

花花 & Ivan

快樂常伴你左右

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 22, 2010 9:39 pm 
離線
中級會員
頭像

多謝各位支援行友, 三日兩夜不辭勞苦, 為我們兩隊人打點一切,
衣食住行, 無微不至。
還有隊友/ 支援行友的包容, 容許我尾程站站停, 有時候伴行說說笑, 令我很快忘記痛楚, 苦撐到底。
詳細後記不日奉上。 (hi)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 22, 2010 11:01 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

每年長途遠足賽三日兩夜,今年天公造美141516月亮照著賽道 (yes)
睇到大家贊成咁,好彩都頂得往,講真做左服務行友咁多年,都是不求收獲只求開心,現在有一班真真正正的朋友服務行友行友服務,遠足途中講多的小心小心行囉幾開心 (yes)
首先多謝大家比機會我同cannie為你地參賽服務,由上年跑完,今年又話你跑佢又跑,講講下又出左兩隊毅行隊,飲飲食食行行山一隊亞虎、亞龍、阿敬、ykp。飲飲食食行行山二隊成哥、234、陳仔、731。由報名到開賽,八位毅行隊員不分假日自我操練,隊員又一起參與練習 (addoil)
閞賽日一班支援隊都很關心八位隊員,一路來電問行到邊,一路留意行程到站,交物資同食物,雖然支援時間都在傍晚,但支援隊都很擁約、飲飲食食行行山會員有沙田、香港、九龍、離島、澳門、元朗分時間參與支援,辛苦大家。代表大家、先謝謝。 (support)
總算兩隊都在預計時間之內完成,心身體能精神算成功 (cheer)
最辛苦都係cannie未試過踉車,全程煮食。成嫂三更半夜煮飯煲弼煲湯。支援隊員阿Yip、Helen、moon、ivan花花、阿Lin、大雄、王如、燊哥、雀仔、肥妹、同屋住、敬嫂、234嫂、225、長洲之友、阿芹、碧兒、Bobo基哥、Ricky。陪行及打氣。最後在慶功宴再回顧。再次多謝各支援隊員。

附加檔案:
檔案註釋: 補回隊旗
154.jpg [ 75.61 KIB | 被瀏覽 2134 次 ]
155.jpg [ 141.99 KIB | 被瀏覽 2134 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 58 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters