飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 28-10-2007 超爽船河
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 10:19 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週一 10月 29, 2007 5:15 pm 
離線
高級會員
頭像

(係囉) helen兄弟班呀!最重要是玩得開心,身心康健。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週一 10月 29, 2007 9:31 pm 
離線
高級會員
頭像

係1日巳經玩1個月玩意 (qr) ,又船河~生日大食餐~行山影相~唱歌(難得唔好聽都無人理喎)~吹下海風睇左個紅色日落 (sun) ,好心滿意足,辛苦搞手,酒水供應同工作人員,開心自己找尋,希望你地唔好有壓力啦 (flower)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 10月 30, 2007 12:58 am 
離線
中級會員
頭像

有無相睇呢?
這幾個星期出不到來。錯過了很多好節目。

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 10月 30, 2007 8:52 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

等阿lin擺出來。佢影左。好多相。

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 10月 30, 2007 10:18 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

YIP, 一次過達成幾個願望, 好過食出奇蛋喎, 整個過程順順利利冇問題, 各適其式, 玩得開心, 老友冇咋型, 個個玩餐飽食餐飽, 我地就最開心啦.

(laught) (laught) (laught) (laught) (laught) (laught)

圖檔

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 11月 01, 2007 12:36 am 
離線
普通會員
頭像

我好開心呀 ! (dd) 今次遊船河 (...) 好好玩, 有玩, 有行山 (SACat) , 有游水 (happy2) , 有釣魚, 有k唱 (8) , 有牌打 (yes) , 有太陽囇 (sleep) , 要咩嘢, 有咩嘢, 有機講 !

我已經唔知可以講咩嘢, 呢個船河好勁 !(ducks)
多謝太陽叔叔 (yeah) , 天公造美 ! (verygood)

再有船河.....記住叫埋我啦 (wellcome2) !

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 11月 01, 2007 9:54 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

都係個句啦)))))))))))))最緊要大家玩得開心...各位多d留意留言板有咩好節目喎..話唔定有個蠔門夜宴等緊大家呀... (laugh3)

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters