飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008年3月16日重温中狗牙
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週六 9月 21, 2024 2:44 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 2008年3月16日重温中狗牙
文章發表於 : 週一 3月 10, 2008 9:13 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

早上9時東薈城廣場集合。再乘11號或23號車到石壁起步。下山有三條路,(1、落寶蓮寺乘車去東涌或行落石門甲。)(2、落伯公坳乘車出東涌或入地塘郊遊徑落石門甲。)(3.落西九接貝納小徑、刻,石壁。)
1 梅窩往來大澳
2 梅窩往來昂平
3M 梅窩往來東涌舊碼頭及東涌市中心
4 梅窩往來塘福
11 東涌市中心往來大澳
21 昂平往來大澳
23 東涌市中心往來昂平
34 東涌市中心往來石門甲
36 東涌市中心往來小蠔灣 循環線
37 逸東鸷往來東涌北及映灣園
38 逸東鸷往來東涌站 循環線
38P 裕東路往來東涌站 經松逸街
1R 紅磡灣廣場往來昂平 假日服務
A35 梅窩往來香港國際機場客運大樓
N1 梅窩往來大澳 通宵服務
N35 梅窩往來香港國際機場客運大樓 通宵服務
N38 逸東鸷往來東涌站 通宵服務
X35 亞洲國際博覽館往梅窩 指定日期之大型活動後開出

附加檔案:
圖檔-01.jpg [ 321.23 KIB | 被瀏覽 5362 次 ]
COOL.JPG [ 56.1 KIB | 被瀏覽 5362 次 ]
DSCF0036.jpg [ 163.27 KIB | 被瀏覽 5381 次 ]
DSCF0716.jpg [ 156.56 KIB | 被瀏覽 5382 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2008年3月16日重温中狗牙
文章發表於 : 週二 3月 11, 2008 12:48 am 
離線
中級會員
頭像

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 9:53 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226:大休地方係咪好似上星期日咁無瓦遮頭..係ge我帶張小fly去呀.. (qr) (qr) (qr)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 12:47 pm 
離線
高級會員
頭像

嘩.....條線好勁喎 (qr) ,cannie:小fly係咩?咁曬有用ma?

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 1:48 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

一線生機

附加檔案:
DSCF0066.JPG [ 167.75 KIB | 被瀏覽 5193 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 2:36 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Cannie:

一線生機舊石下面唔怕曬喎, 妳去果度大休啦.
我唔怕曬,唔落去啦.
Yip: Fly 即係天幕呀

(laught)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 3:18 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:咪玩啦..認真問..睇相有fly都唔知綁邊到好喎 (?) (?) (?)
226:叫鍾記舊地重遊..擺番呢個post...
(laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 6:04 pm 
離線
中級會員
頭像

嘩!大休都咁辛苦,休完睇怕都要call直升機吊落山,边重有力爬上山呀!唸吓報唔報名先。如果出隊,唔該知會成哥帶多支舒筋活骼油先得。

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 6:11 pm 
離線
高級會員
頭像

真係好直呀 (qr) ,唔講都唔知係鍾記喎.gary我係你就帶支活絡油上去,一路搽一路影la (bb1)

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 6:20 pm 
離線
高級會員
頭像

差d講漏左,234: (ag) 唔知好好笑咩 (lsheep),唔好笑咁多呀會有肚風,肚腩會好大 (lh)

回頂端

文章發表於 : 週三 3月 12, 2008 6:31 pm 
離線
中級會員
頭像

番屋企抄吓支神仙水重有冇先,唔喺就要出去找找。

回頂端

文章發表於 : 週四 3月 13, 2008 10:08 am 
離線
高級會員
頭像

各位要帶定支按摩膏,輕裝上陣呀!
2位+A10

回頂端

文章發表於 : 週四 3月 13, 2008 10:34 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

又話中狗唔難行ge.... 點解又要帶定按摩膏呀.. (sp) (sp) (sp)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 3月 13, 2008 11:01 am 
離線
高級會員
頭像

行前先搽定,吾使痛幾日.

回頂端

文章發表於 : 週四 3月 13, 2008 10:51 pm 
離線
高級會員
頭像

一個話要帶神仙水,一個話要帶活絡油,226條路是不是好難行。 (scare)

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters