飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.8.31大城石澗
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 10:10 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2008.8.31大城石澗
文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 1:52 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

成 & 成嫂 寫:
(係囉) 真喺好多筆,重有買校服..買書..手指都數吾晒咁滯,好彩今年開始高中免學費,都慳番一筆咁啦。今時今日,做人父母甚艱難啊!yip....成哥數手指都吾得閒,重諗乜鬼婉君表妹,比佢諗佢都吾夠膽諗啦! (smile1) 嗱...成哥咁慘,下次出泥食嘢,記得吾好算佢一份啦!多謝各位! (OK)

成嫂

實情係-
前面有其他行山人士跌左野,
成哥睇到, 心諗: 嗱嗱嗱, 仲唔執番, 轉埋個彎睇你唔到就飛身埋去執左佢, 正所謂"地上執到寶,問天問地攞唔到"!
所以成哥眼金金咁望住前面.

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 3:20 pm 
離線
高級會員
頭像

234.....你啲作死症又發作啦!喺咪又要攞扎花泥 (hit) 先吾會發作呢 (?)

成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 3:56 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

實情係:

附加檔案:
abc.jpg [ 79.69 KIB | 被瀏覽 2220 次 ]

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 10:49 pm 
離線
高級會員
頭像

Denis 寫:
同場加映一齣史詩式愛情電影預告...

成哥,玩吓咋... 你個表情配埋個景實在太有意境 圖檔

以後應該會有好多人會避開我個鏡頭... 圖檔

Denis: 你放心啦, 成哥唔會介意, 因為你拍出成哥真我的一面, 事實上, 成哥係一個 " 外冷內熱" 的一個多情俠客, 如果唔係, 都唔會追到一個咁善解人意, 細心體貼o既文燕妹啦~

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 11:10 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

哦!!!!鞋都俾你地兩個爭爛左....嘿嘿
(smile5)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 11:20 pm 
離線
高級會員
頭像

石澗對我來說, 真是令我又愛又恨, 愛它的清純美麗, 恨自己的不濟事, (少許畏高)常常要人來特別照顧, 就像226說: 你睇你幾好o丫. 咁多人睇住你.....

在此真的要再一次多謝你們在這次的旅途上幫了我一大把, 尤其是成哥啦, 常申出手相助, 重有 226, 234, 大劉, cannie, 周師兄 等等.... (當然最最最重要的還有亞陳啦) 有你們的笑聲, 又有美麗的照片, 讓我每個星期都留下開心和美麗的回憶!

(yeah) (yeah)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

最後由 Moon 於 週三 9月 03, 2008 6:11 am 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 02, 2008 11:34 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

moon:做咩咁感性呀...嘿嘿
互相幫忙係我地飲飲食食行行山ge宗旨...最緊要大家玩得開心又安全
正所謂:安安全全去行山...開開心心食番餐 (laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 9月 03, 2008 6:14 am 
離線
高級會員
頭像

cannie: 你講得岩呀! 其實我真係一個容易感性的女人黎架, (laugh3)

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 9月 03, 2008 4:49 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:執筆忘字..嘿嘿..唔該哂

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters