飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 4月 26, 2024 12:17 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 72 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 4:33 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

多謝226,燊哥姑姑,ivan花花,同ykp尾段陪行同為我打氣,支持我到終點..未試過行得咁鬼辛苦趕餐死咁.. (face1)
我本能都係鍾意hair吓 hair吓..操勞得嚟要有得歎抖個d囉...好似苗圃個d齌行無得抖趕餐死..no way啦..無下次...怕怕.. (sleep3)

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 10:15 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie :
你其實有無限潛能, 唔好嘥左佢,
我不知幾想好似你咁有腳骨力, 行畢全程~!
圖檔

亞lung & 亞 lin :
你地無事嘛? 好好休息, 星期日見!
圖檔

SAMSON:
今日應該好番哂, 回復狀態啦~!

圖檔

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

最後由 Moon 於 週一 10月 20, 2008 11:13 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 10:39 pm 
離線
普通會員
頭像

Moon 寫:

SAMSON:
今日應該好番哂, 回復狀態啦~!

圖檔

佢老哥經過一夜休息, 已經好好多啦! 多謝關心!

唔知阿Lin 現在情況點呢? 希望佢早日回復狀態。

圖檔

臨、兵、鬥、者、佳、陣、列、在、前

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 11:11 pm 
離線
高級會員
頭像

226&成哥,大雄,moon&陳.cannie,各位好友!!!
多謝您們關心和照顧.我兩都很好休息!!我失敗了,不要灰心,再接再厲,下年我再參加苗圃!!!

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 11:20 pm 
離線
高級會員
頭像

亞lung & 亞 lin :
大家都係做善事, 又有得玩, 咁唔算失敗, 我都決定明年再參加過, 一於大家再黎過, 平常心咁玩, 目標係 - 但求盡力, 不問收穫, 好嗎?

(hi)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 10月 20, 2008 11:38 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

不要預我...明年我祗多陪226做support team..但唔會陪你地行東洋山囉.. (face1)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 12:03 am 
離線
高級會員
頭像

CANNIE...你為何變了驚弓之鳥,吾使咁驚,又無人迫你參加,出年一於好似我咁,靜觀其戰咁咪好囉! (oneeye)

成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 12:22 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

成嫂:我真係驚驚地呀...妳見唔到囉..妳問吓花花佢地..我真係行到想趴係度賴死唔行咁la...係鉛礦拗都係226幫我噴雲南葯頂住挨埋個尾段咋...行太急真係唔啱我囉..moon我ge潛能真係攞埋條老命撐埋佢咋...重有d d 嬲嬲地234剪帶唔預我囉... (sun1) (sun1)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 9:38 am 
離線
高級會員
頭像

各位參賽隊友:

完成不完成,唔緊要,最緊要是享受當日氣氛。出年再參加過。圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 10:05 am 
離線
高級會員
頭像

cannie...咪咁啦,234當時可能有苦衷呢!?諗得到你當時個賴死樣喺點,一定好搞笑,但有咁多個老友一齊幫你打氣,都算不枉再行,繼續頂落去,嗱...咁咪行到終點囉!只要盡了力,不要在乎結果嘛!

陪行ge姑姑條腰好番未 (?) 有無睇左醫生呀 (?) 燊哥你要好好照顧佢,吾好比佢咁操勞啦!

(...) 成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 12:24 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

話說星期日早上起身後, 驚趕唔切在油塘食早餐, 又唔想捱麵包, 就咁用滾水淥左個出前一丁食,
咁就出事啦, 一出發, 一路行一路肚痛, 過左墳場已經頂唔順, 廁所又冇, 落後又孤單私的我只好"捐"左落一條大引雨水渠下面嘅草叢了決心事, 好在過程並不孤單, 有一條半呎長青竹蛇在旁陪伴......
但再出發已腳軟軟兼上山無力,憑著虎哥的期望和對自己的要求, 一路堅持, 堅持, 再堅持, 過井欄樹,上大藍湖,再上東洋山, 扎山道, 獅子亭, 引水道, 在引水道前進其間, 雙腳已開始抽筋, 意志已開始低沉, 已出現"剪帶"這個念頭, 只欠有人推我一把.....226一群已於大埔道出發了, 那我在剪帶後又孤零零的大埔道怎麼樣? 只好繼續堅持, 堅持, 再堅持.
腳震震的一路震到大埔道Check point, check in, 休息, 252走埋黎話點趕都趕不到五點前往城門check point, 在大埔道剪和城門剪沒有分別, 回想在引水道時魔鬼在左邊叫我退出, 天使在右面叫我不要放棄, 現在身份逆轉, 天使叫我退出, 呵呵, 我當然順應天意啦, 在這個意志薄弱的時刻, 阿moon阿陳也齊齊順應天意, 有機會再戰江湖.
cannie如早點叫我一同退出, 就不用一路行一路鬧我啦,仲要响城門"螺"地.

失敗報告完畢

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 12:52 pm 
離線
高級會員
頭像

今次體會到時間的重要性,這比賽是冇空閒時間hair.要完成比賽只能掌握有限時間.
多謝各行友的支持及亞敬陪走提場. (Cats) (flower)

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 2:34 pm 
離線
高級會員
頭像

嘩234,我同helen都咁想 (...) (...) 有無咁香艷呀!青蛇傳?難為正邪定分界?文筆唔錯,都唔知係咪!?....藉口.... (qr)(我地又比人炳 (lsheep) )

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 8:23 pm 
離線
普通會員
頭像

234 : 以你的体能可以行得到嘅,一聽到我話去大埔打茶便即轉軚,去飲茶食野好過去行山。(都係我唔好啦,害到你攞唔到証書)

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 9:39 pm 
離線
普通會員
頭像

大劉

唔駛客氣
你在後段的走勢很利害
我要連追帶跑才跟到你
到了終點先知到你雙腳生水泡
實在佩服你的毅力
不過反省一下都係我唔好
在獅子亭陪你和cannie嘆啤酒
hair得兩hair花多40分鐘
累你臨尾走餐死
cannie頌過時添
其實今次行得比上次辛苦好多
我到現在還有點腳軟軟
未能完成的老友們明年努力

呀敬

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 72 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters