飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 11:19 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 72 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 10:53 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2vre 寫:
腳震震的一路震到大埔道Check point, check in, 休息, 252走埋黎話點趕都趕不到五點前往城門check point, 在大埔道剪和城門剪沒有分別, 回想在引水道時魔鬼在左邊叫我退出, 天使在右面叫我不要放棄, 現在身份逆轉, 天使叫我退出, 呵呵, 我當然順應天意啦, 在這個意志薄弱的時刻, 阿moon阿陳也齊齊順應天意, 有機會再戰江湖.

失敗報告完畢

234: 怪唔知得啦, 我係油塘上山時, 一直都以為自己係最墮後, 但忽然你係我身後叫我, 我都有D 奇怪, 無幾耐你又係我前面, 但有時又忽然係我後面出現, 哦, 原來你同青蛇有個約會..... 但係你個肚咁唔舒服, 點解重要係井欄樹士多買可樂飲呀? 真係唔愛惜自己身體啦!

我本來都以為自己會趕得到上城門, 所以在大埔道前一直衝! 衝! 衝! check point 之後走去加滿寶礦力, 正想再衝上山之際, 忽然聽見天使的呼喚.....要我面對現實.....所以我地都順應天意啦!

234, 252, 好難得我地四個人八隻腳, 一齊係大埔墟食魚旦粉, 有你地陪住, 剪帶都剪得無咁落漠, 哈哈~
圖檔

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2008.10.19日苗圃12小時衛徑3-衛徑8段
文章發表於 : 週三 10月 22, 2008 12:28 am 
離線
普通會員
頭像

只行了一小段已經體會到各位的心情, 沿途要追趕時間真要很大的意志, 十分敬佩. 無論是否完成或者時間如何, 肯參與這活動已很成功.

成嫂: 英姑星期一已睇過醫生同照過腰骨, 沒有大礙, 只有小小骨剌, 腰痛只是勞累引致, 多謝關心!

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 22, 2008 9:48 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Moon 寫:
vr2vre 寫:
腳震震的一路震到大埔道Check point, check in, 休息, 252走埋黎話點趕都趕不到五點前往城門check point, 在大埔道剪和城門剪沒有分別, 回想在引水道時魔鬼在左邊叫我退出, 天使在右面叫我不要放棄, 現在身份逆轉, 天使叫我退出, 呵呵, 我當然順應天意啦, 在這個意志薄弱的時刻, 阿moon阿陳也齊齊順應天意, 有機會再戰江湖.

失敗報告完畢

234: 怪唔知得啦, 我係油塘上山時, 一直都以為自己係最墮後, 但忽然你係我身後叫我, 我都有D 奇怪, 無幾耐你又係我前面, 但有時又忽然係我後面出現, 哦, 原來你同青蛇有個約會..... 但係你個肚咁唔舒服, 點解重要係井欄樹士多買可樂飲呀? 真係唔愛惜自己身體啦!

我本來都以為自己會趕得到上城門, 所以在大埔道前一直衝! 衝! 衝! check point 之後走去加滿寶礦力, 正想再衝上山之際, 忽然聽見天使的呼喚.....要我面對現實.....所以我地都順應天意啦!

234, 252, 好難得我地四個人八隻腳, 一齊係大埔墟食魚旦粉, 有你地陪住, 剪帶都剪得無咁落漠, 哈哈~
圖檔

Moon, 因為發唔到力上山, 好大可能係血糖低, 所以飲可樂補充番, 可樂幫我捱上東洋山呀.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 1:01 am 
離線
中級會員
頭像

估唔到呢個比賽咁多花絮。
行唔晒下次再來。
有無人玩樂善柸或東北縱走?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 10:29 pm 
離線
中級會員
頭像

YKP:

樂善杯可能要做大會工作, 東北縱走有興趣參與. (dd)

回頂端

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 10:54 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

呢緊ge公開活動...我樂意為你地打打氣...加加油...全力精神支持..行動支援.... (support) (addoil) (support) (addoil) (support) (addoil)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 11:02 pm 
離線
中級會員
頭像

要有一些人參加, 我們支援打氣。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 11:04 pm 
離線
中級會員
頭像

Samson :
今次條線會行紅石門。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 26, 2008 11:56 pm 
離線
中級會員
頭像

YKP:

係就更加有興趣..

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 1:45 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

苗圃前一星期醫生轉了一隻新血壓葯給我, 剛在網上查閱過副作用.

Hydrochlorothiazide的副作用是什麼?
常有對光線敏感、肌肉無力感、頭暈、口乾、肚子不舒服、腹瀉等現象,通常服藥一段時間後,副作用就會改善,若不舒服的情況有變嚴重如皮膚發生紅腫、水泡或脫皮、呼吸困難等,應主動就醫及聯絡醫生或藥師。

(sleep3) 唉, 醫生靠害......

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 2:38 pm 
離線
高級會員
頭像

哦!明白了!我終於明白你要剪帶的原因了!原來喺咁!咁你睇左醫生未呀 (?) !有無繼續服藥呢 (?)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 12:39 am 
離線
普通會員
頭像

哦!明白了!我終於明白你要剪帶的原因了!原來喺咁!

即係,趕住去大埔墟飲茶,食野,等消夜。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 72 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters