飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.11.2日全走杯靈雙渡
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 6:16 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 79 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 2008.11.2日全走杯靈雙渡
文章發表於 : 週五 10月 24, 2008 12:59 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

更正集合時間:9時正葵芳鐵路站葵芳巴士總站57M往山景車站等
更正集合地點:(1).葵芳巴士總站、(2).10時正青山山腳、
帶足糧水、可行半程、良田坳走、全程需要6小時。下山到時看地形。

附加檔案:
P1080143.jpg [ 42.19 KIB | 被瀏覽 4853 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

最後由 vr2226 於 週三 10月 29, 2008 4:24 pm 編輯, 總共編輯了 3 次
回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2008.11.2日全走杯靈雙渡
文章發表於 : 週五 10月 24, 2008 1:03 pm 
離線
高級會員
頭像

我和helen+同事

回頂端

文章發表於 : 週五 10月 24, 2008 2:12 pm 
離線
高級會員
頭像

226,唔該,兩位.十時青山山腳

lung&lin

最後由 suilinng223 於 週五 10月 31, 2008 9:19 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 27, 2008 4:01 pm 
離線
中級會員
頭像

請問全走要幾耐的?星期日阿媽生日要番入元朗賀壽,中間有冇得離隊的?

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 10:07 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

杯靈雙渡全線走

附加檔案:
DSCF0050.JPG [ 184.62 KIB | 被瀏覽 4669 次 ]
5.JPG [ 43.12 KIB | 被瀏覽 4655 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 10:55 pm 
離線
高級會員
頭像

226:
(SACat) (SACat) 隻 或者 (SACat) (SACat) (SACat) (SACat)
唔該!

我地選 2) 10 時正青山 山腳等, 之但係青山山腳即係邊度呀?

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 11:04 pm 
離線
中級會員
頭像

226 及各位:
行程極正!,晚飯在流浮山更冇得頂?,肯定好過高流灣!,價亦不外千二/三元一圍?。 當日要返工頂電台,祝你們旅程視野良好,和風,小許太陽。
(Cats) 123. 20081028. 2305 hrsd.

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 11:41 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

可在這處等。見唔見到成哥成嫂,當年花花、polo、

附加檔案:
8877.jpg [ 216.69 KIB | 被瀏覽 4542 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 11:53 pm 
離線
高級會員
頭像

226...你好勁!點解 (?) 你搵出泥ge喱張相入面竟然有我喺度,咦...乜我當年都行過喱一度架 (?) (dd)

依家好驚打錯字,好驚又比人篤出泥,好驚又要比人罰抄!
(sleep3)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 12:00 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

唔講你唔知,一講你就笑,當年你同關太行得都好勁。

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 9:19 am 
離線
高級會員
頭像

我一睇到又真喺 "咭" 一聲咁笑左出泥!喱個秘密,又真喺得你先知!只因你永遠在我地身邊,看著人來人往,笑看風雲變!可惜副骨頭吾爭氣,只有嘆一句,當行得好勁已成往事,就讓一切隨風吧!

睇吓有無打錯字先...無...send得!好大壓力呀!好驚又比234老師罰呀!

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 11:00 am 
離線
高級會員
頭像

回看當年舊照片,都只不過喺2年多點,人事變遷,不勝唏噓!喺右邊最前的應該喺大劉,淨喺見到佢隻手,正為kelly拍照,kelly的模樣一點無變。大劉隔離的該是燊哥,姑姑吾喺度,唯有映風景。接下來該是如今已經百年好合,永結同心的ivan & 花花伉儷,當時他倆還在玩緊追逐遊戲。接著是永恆的二妹姐,從不多言,到時到候就由背包中攞d啤酒出來,真喺吾話得。喺隔離ge關生,由數碼普及開始,就映好多靚相比我地睇,又行得又映得。周師兄喺中間,佢見識廣博,為人又風趣幽默,一路行一路聽佢講嘢,想瞌睡都幾難。成哥成嫂喺中間,一貫的恩愛同行,咪嘔至!人地都喺講事實咋嘛!成嫂隔離喺陳sir喎!令人尊敬的一個長者!後面的該是edmond同佢大仔,遠赴國內工作的他,不甚參與活動了!重有映相的226,你咪以為我吾講你吓!隨著你走出陰霾,活得自在,快活逍遙的過日子,實在值得為你 (cheer)(cheer)

234老師...又要勞煩你為我改卷了,別忘了給我分數呀! (lh) (cat2)

最後由 成 & 成嫂 於 週三 10月 29, 2008 11:32 am 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 11:02 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

認得邊個邊個

附加檔案:
IMG_0266.JPG [ 105.33 KIB | 被瀏覽 4446 次 ]
IMG_0290.JPG [ 84.63 KIB | 被瀏覽 4444 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 2:39 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

更正第一個集合乘車地點:改為葵芳鐵路站葵芳巴士總站乘57M巴士。
落車地點屯門青山青雲輕鐵站下車。另外我所知乘搭巴士到青山青雲輕鐵站有57m,66x到。現上傳數張相片看。大家如有乘搭車到屯門意見請說出。

附加檔案:
DSCN7336.JPG [ 102.71 KIB | 被瀏覽 4347 次 ]
DSCN7334.JPG [ 39.48 KIB | 被瀏覽 4350 次 ]
DSCN7332.JPG [ 126.26 KIB | 被瀏覽 4356 次 ]
DSCN7338.JPG [ 123.63 KIB | 被瀏覽 4365 次 ]
DSCN7341.JPG [ 130.09 KIB | 被瀏覽 4378 次 ]
DSCN7340.JPG [ 148.98 KIB | 被瀏覽 4387 次 ]
DSCN7330.JPG [ 39.23 KIB | 被瀏覽 4367 次 ]

回頂端

文章發表於 : 週三 10月 29, 2008 5:51 pm 
離線
普通會員
頭像

226: 1位 (1) 線唔該

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 79 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters