飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 最後操練:模擬水浪窩休息同支援實習
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 6:53 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週四 10月 11, 2007 10:58 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

大劉、我帶個打邊爐。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週四 10月 11, 2007 11:09 pm 
離線
普通會員
頭像

(ag) 0498原本都諗住星期六9點開操, 咁就可以係CP3迎接你地開餐... (食住等咁啦!!!) 但家陣改左星期日9點開操... 變左你地咕咕覺... 我地就努力撐喇!!! (ducks)

唔緊要啦... 你地要努力呀!!! (dance1)

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週五 10月 12, 2007 10:13 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位毅行老友:明天兩點半牛池灣志興飯店門口等呀....到時買埋水果同食物等補給品.有咩問題請電給我..謝謝 (qr) (qr) (qr)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 10月 14, 2007 6:49 pm 
離線
高級會員
頭像

234 話你知.....成嫂身體虛弱, 吾嚇得, (scare) 下次同我玩, 揾過第二樣, 吾好喺個電話度嚇到我幾乎暈低咁滯, 吾該晒! 拜託晒! (OK)

(...) 成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 10月 14, 2007 10:21 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

今次毅行者模擬實習好多謝ykp同226ge無微不至照顧,有出心有出力
感激呢份俾毅行友ge支持.講真行得真係好鬼辛苦呀(我個人感受)..不過有你地ge支持我會撐到底啦.....謝謝
(dd) (dd) (dd)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 10月 14, 2007 11:05 pm 
離線
中級會員
頭像

抱頭大睡數小時後, 還在回味昨晚生日蛋糕的味道. 那份驚喜~窩心, 真感動 (happy) 千言萬語盡在不言中.......謝謝各位老友. (dd) (dd) (dd)

http://s225.photobucket.com/albums/dd157/Participant15/
途中點滴

大劉 腳痛好些嗎? 慢慢調理吧!!!

226 & ykp 非常感激你們的支援, 煲(粥) 好好食.講真,真係行得好辛苦. 但無論如何都會撐到底... (ld) (ld)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 10月 14, 2007 11:45 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

昨晚太累啦今日補番恭祝anna同samson生日快樂、身體健康、想個樣有個樣.嘿嘿
希望你地喜歡呢份驚喜啦..哈哈 (smile5)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 10月 15, 2007 1:04 am 
離線
普通會員
頭像

賀!! (Cats) (flower)

祝賀今次模擬實習順利完成!!

恭喜你們!!! (dance1) (dance1) (dance1)

可惜當日小弟要開O.T, 未能參與是次實習........ (cry3)

原來Anna同samson牛一; 我都祝你地生日快樂!

男既一年俊過一年! (cake2)
女既一年靚過一年!

恭C! 恭C!

圖檔

臨、兵、鬥、者、佳、陣、列、在、前

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週一 10月 15, 2007 12:38 pm 
離線
高級會員
頭像

多謝各隊友支持關心,一夜休息腳痛好了很多。
226 & ykp 感謝你倆的支援,成嫂的愛心瘦肉粥,在涼風細雨下暖在心窩。
順祝11月之星心想事成。
祈望0828,0829兩隊能完成百里毅行。等待慶功宴大吃一頓。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters