飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 9/11大作戰...我地係神奇四俠(0498)!!! (黎緊20號有練習!!!)
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 7:46 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 9/11大作戰...我地係神奇四俠(0498)!!! (黎緊20號有練習!!!)
文章發表於 : 週三 10月 10, 2007 11:07 pm 
離線
普通會員
頭像

(ag) 係911過後, 今年我地神奇四俠再次係响911突襲, 今次既目標人物係所有毅行者(ducks) !!! (laugh3)

我地知道當日會有好多(ducks) 出沒, 所以我地已經打算混入其中... (sun1)

除左我地呢個先頭部隊之外, 重徵召左另外3隊特總部隊一同出擊... 當然重有一支龐大既支援隊伍, 暗號係226 (pighead)

一切已經準備密鑼緊鼓...盡在我地既掌握中... (laugh3)

容知我地最新既情況, 請繼續密切留意...

如果想加入我地既行列, 請留言... 我地會有專人 (ag) 覆你!!!!!

最後由 Kiki 於 週二 10月 16, 2007 7:30 pm 編輯, 總共編輯了 3 次

回頂端
 個人資料  

文章標題 : 致226....
文章發表於 : 週三 10月 10, 2007 11:21 pm 
離線
普通會員
頭像

(dance1) 226...226...226... (dance1)

由於上頭 (face2) 十分重視呢次行動, 所以補給地點方面主要分為CP2, CP3, CP6附近同CP8... 且指定支援人選必須出現... (pighead)

至於CP4-5之間, 如果唔方便既, 我地會自行安排神秘特務幫手...

時間預測同支援將會盡快俾你..!!!

請指示!!!

我地係神奇四俠!!!! (ducks)

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 10月 10, 2007 11:25 pm 
離線
普通會員
頭像

喂喂, 琪琪,

等埋我 (cat2) ........我嚟啦 (SACat) .......報到埋位先... (dd)

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 10月 10, 2007 11:27 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

kiki:歡迎入會 (SACat) (cat2) (SACat) (cat2)

圖檔

回頂端

文章標題 : 小組練習!!!
文章發表於 : 週二 10月 16, 2007 7:28 pm 
離線
普通會員
頭像

(ag) 我地黎緊20號(星期六)會練習, 時間地點如下:

集合地點: 水浪窩
集合時間: 9:00a.m.
練習段數: CP 4-5 (水浪窩 -> 金山郊野公園)

有興趣既請留言

(yeah)

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 10月 17, 2007 9:53 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

kiki如果有時間我會在扎山道口。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案