飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 又到聖誕!!又到聖誕
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週三 5月 01, 2024 1:03 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 41 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 19, 2007 10:29 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

聖誕活動人數:
A線:大象7位、anna、關生2位、花花4位
Cannie 4位 共18位
B線:阿敬嫂、燊哥、ricky、小師妹、雀仔、大聲公 、cherry、大雄4位、sam、yip、fion、 共14位
AB線:226、小翠兒7位、234 3位、成哥成嫂、LIN5位、阿敬3位、英姐、花花3位、yoyo 2位、大劉2位、阿十3位、cannie 共33位

收費如下
A線 $40位、B線 $100 、AB線 $140
嘉道理農場集合時間同地點
日期:25-12-2007 (星期二)
時間:早上九時正
地點:聯合廣場
玩埋黃昏燒烤ge老友...旅遊巴士會直接到達插旗仔,沒有參加ge朋友巴士會送番到旺角散隊...謝謝各位老友支持參與活動…..聖誕快樂..

大家看看有沒有錯漏需更改喎..

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 19, 2007 11:34 am 
離線
高級會員
頭像

Cannie B線加多2位

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 19, 2007 12:27 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

聖誕活動人數:
A線:大象7位、anna、關生2位、花花5位
Cannie 4位 共19位
B線:阿敬嫂、燊哥、ricky、小師妹、雀仔、大聲公 、cherry、大雄4位、sam、yip、fion、 大劉2位 共16位
AB線:226、小翠兒7位、234 3位、成哥成嫂、LIN5位、阿敬3位、英姐、花花3位、yoyo 2位、大劉2位、阿十3位、cannie 共33位

收費如下
A線 $40位、B線 $100 、AB線 $140
嘉道理農場集合時間同地點
日期:25-12-2007 (星期二)
時間:早上九時正
地點:聯合廣場
玩埋黃昏燒烤ge老友...旅遊巴士會直接到達插旗仔,沒有參加ge朋友巴士會送番到旺角散隊...謝謝各位老友支持參與活動…..聖誕快樂..

大家看看有沒有錯漏需更改喎..
(yes)
溫馨提示:a線自備糧水

圖檔

最後由 cannie 於 週三 12月 19, 2007 1:13 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 19, 2007 12:48 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位老友:
A線:全車爆滿
B線:全屋滿座
FULL HOUSE..嘿嘿
所有人數依據以上報名表作實..謝謝
(cat2) (SACat) (cat2) (SACat)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 12月 20, 2007 12:24 am 
離線
普通會員
頭像

請問B線要幾時可以入場?

我諗住到時帶齊人馬上來同你感激不盡!!!!!圖檔

Ki Ki Ki Ki Ki Ki Ki !!圖檔

圖檔

臨、兵、鬥、者、佳、陣、列、在、前

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週日 12月 23, 2007 10:36 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位老友:
25/12聖誕節A線集合時間地點如下:
早上九時正聯合廣場及自備糧水
謝謝
另B線燒烤時間係下午六時恭候.到時大家如有不熟路的話可致電給我.
預祝大家聖誕快樂及新年進步
(cheer)
小翠兒提示妳的朋友集合及地點 (ht1)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 12月 24, 2007 9:56 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

cannie 寫:
各位老友:
25/12聖誕節A線集合時間地點如下:
早上九時正聯合廣場及自備糧水
謝謝
另B線燒烤時間係下午六時恭候.到時大家如有不熟路的話可致電給我.
預祝大家聖誕快樂及新年進步
(cheer)
小翠兒提示妳的朋友集合時間同地點及要自備糧水呀 (ht1)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 26, 2007 10:15 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

今年聖誕總算在一片熱鬧歡笑中完滿結束..雖然過程中有點不太順利,望各位老友多多包容....嘿嘿

要多謝我地班服務行友協助及贊助抽獎老友囉.. 謝謝(dd) (dd) (dd)

希望給了大家一個開心愉快ge聖誕節啦....謝謝
(smile5) (smile5) (smile5)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 26, 2007 10:47 am 
離線
普通會員
頭像

昨晚盡慶而歸, 期待下一次精彩活動, 謝謝你, Cannie (fr) , 我參與其中....好開心, 圍爐談心 (...) ......食麵包, 飲紅酒.... Oh !

見識 " 成嫂刀法" .....
(yes) 嘩..."234嫂魔術手" (整食物手腳快) (support)
"起爐兄弟" 幫我地係極短時間內起爐... (good2)
還有食到好好味嘅 "Cannie好味雞翼" ! (v)

極期待以後的活動......... (...) (dance1)

各兄弟姊妹...就快2008年啦 (ag) !
我祝大家身體健康 (cat2) , 工作順利, 健步如飛 (SACat) !
小朋友學業進步, 聰明伶俐
(yes)

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 12月 26, 2007 10:48 pm 
離線
高級會員
頭像

辛苦大家 (beer) 籌備聖誕活動,真熱鬧,尤其有一班細路仔,增加唔少氣氛,最好笑抽禮物,幾乎失控,抽完再玩"猜程尋"搶禮物,咁都得 (smile5)普天同慶 (happy2)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 12月 27, 2007 10:06 pm 
離線
高級會員
頭像

最緊要大家高興,大人細路都開心,籌備一下,做吓嘢又有乜所謂呢!能夠大家一起渡過聖誕節,而且今次喺第二次一起渡過聖誕節,實在難得,係難得的緣份,大家都要真惜,珍而重之的深深埋在記憶之中.....日間的嘉道理漫遊真喺超爽,尤其喺我,大家都知啦,吾多講,景色優美,喺涼風之下遊園,好正!晚間的燒烤,雖然有點驚險,但總算化險為夷,卒之過到關!感謝cannie!我d刀法梗厲害,吾喺點鎮住成哥呢!嘿嘿!234嫂手脚吾快點得呀? 234一肚餓就要有食物到口,亞嫂梗錫住234啦! 嘻嘻! yip yip 我地猜得咁開心,好似有點失儀,但實在好開心,失儀都吾理得咁多啦!不過都多謝各位老友通力合作,令是次活動順利完成,多謝晒! 小師妹吾使望咁遠,好快又有下一次大型活動,各位記住要踴躍參與! ok !有你地的參與,就喺我地的動力!yeah

(...) 成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 41 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters