飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2007年7月1日露宿營 - 狂風暴雨下結束
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:22 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 189 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 相當驚險
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 1:31 pm 
離線
普通會員
頭像

出到白沙澳,再落到海下,剛 (taxi) 就倒水咁倒 (rain1) ,估唔到契仔都 (happy2) 行得好快(5:35到海下)。

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 3:58 pm 
離線
高級會員
頭像

大營節目完滿結束. 多謝太陽伯伯將我地照耀左1-2/3日. 剩番1/3日. 佢驚我地太熱. 所以將我地淋到濕晒. 等我地爽啲. 雖然入營路途有点辛苦. 得到大家通力合作. 總算順利到達. 特別鳴謝以下營友. 令大營節目增添色彩 :

234:財務部 /訂房部~~計數. 分房快而準. 醒!

成哥成嫂、CANNIE、RICKY: 飲食部~~吾使講. 飲同食都喺一流. 最難得喺煮乜出泥. 各營友都將之消化晒. 勁!

226、燊哥、IVAN: 保安部~~四面把風. 閒雜人等無法進入. 最抵諗喺燊哥. 駐紮山上當哨兵. 好嘢!

阿敬、大象、大劉、sam、bb爸爸:房務部~~set 枱. set 爐 又快又整齊. 尤其是亞joe. set馬吊枱+燈. 揾馬吊脚. 乾淨利落. 掂!

FION、花花、ANNA、YOYO 、234嫂、敬嫂、大劉嫂、2x大劉女: 管事部~~無論幾夜. 幾多鑊煲碗筷. 都將之洗得乾乾淨淨. 供營友下次可使用. 實在功不可沒!

CHERRY:人事部~~吾使多講. 呢個"小童群益會"會長. 一定令各家長營友十分滿意. 非常滿意!

SAMSON:攝影部~~爬高爬底為我地影相留念. 真喺辛苦晒. 不過你喺長椅上野營. 最爽都喺你!

營友衆多. 不能盡錄. 敬請原諒!

特別介紹馬吊大國手~~lin~~佢入泥探營充當馬吊醫生. 已經將我開刀. 把我醫好左啦. 哈哈!

咁好玩嘅大營節目. 吾好講咁多. 快啲"安歌"再泥一次. 各位"粉絲")))))大家話喺吾喺! (yes)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 5:29 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

成嫂:講得好好..攪一個活動真係需要好多人協助...今次大家總算收貨啦..我都想好快就<安歌>..再攪的話一定做得更好ge(因為有左經驗ma.哈哈)

其實最要多謝一個人先..就係大劉啦..無佢提議攪1/7露營..咁大家可能少左d美好回憶囉...多謝大劉

點都好..都要衷心多謝多謝各位老友支持..
(dd)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 6:20 pm 
離線
普通會員
頭像

各位
我快速回復精神,一日完成
ㄚeah!! (dd) (dd)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 6:39 pm 
離線
普通會員
頭像

咁就好啦! (dd)

十一

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 6:58 pm 
離線
普通會員
頭像

a10 : 咁醒, 下次大營送埋把風扇比你 !!!!

圖檔

當然是細小那個啦 !!!!

YOYO & JOE

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 7:05 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂,
最緊要你開心...痊癒就好了...

多謝你們...你們很好人啊... (happy)

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 8:55 pm 
離線
中級會員
頭像

成嫂: 果然犀利, 今次露營唔單止玩得開心, 仲有埋份報告. 簡直完美呀! (v)

(wellcome2)

花花 & Ivan

快樂常伴你左右

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 9:18 pm 
離線
高級會員
頭像

ivan

做報告呢家嘢我最在行. 最緊要大家玩得開心嘛 (ld) 嗱.....不如咁呀.....第日你小登科. 就一於交比我地搞. 等我地幫你搞得好好睇睇. 喺"山寨"搞個豪華啲ge. 絶吾失禮. 跟住一定send番個報告俾你. 當然連埋帳單. 吾使驚. 優惠一定十足. 快啲諗諗佢. 吾好令我地失望呀. cherry姐等住做你地個花女架 (fr)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 9:39 pm 
離線
高級會員
頭像

lin

你一泥到. 就即刻同我開刀. 簡直犀利過'怪醫黑傑克'. 佩服! 佩服! 不過好似你開心過我喎! 講笑咋.....哈哈.....咦! 我地好似第一次正式碰面. 卦住打馬吊. 吾記得同 你say hi. sorry!下次補番 .(cat2)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 10:32 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

a10:俾你嚇死啦..... (scare) 好彩無事0者... (smile5) 點算好呀..下個月出隊會有水線..咁d話梅、暈浪丸咪又要預埋你個份囉 (happy2)

圖檔

回頂端

文章標題 : 暈浪
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 11:20 pm 
離線
高級會員
頭像

a10

yo! 暈浪之嘛. 使乜驚呀! 我有秘方 : 好簡單.....就喺貼張藥水膠布喺肚臍度. 咁咪吾使話梅、暈浪丸呀. 冇晒台型. 下次記得同cannie試吓 (qr)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 11:22 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

ivan:包個山頭攪小登科都好...到時整個豪華到會招呼行友..再唔係山頭包食宿添...幾特別喎..諗諗佢呀........ (smile5)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 7月 03, 2007 11:26 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

成嫂: (yes) ..下次試下先 (sun)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 7月 04, 2007 10:13 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:呢條底線好好多..起碼無眼花...謝謝 (SACat)

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 189 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters