飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2007年7月1日露宿營 - 狂風暴雨下結束
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 6:41 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 189 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週四 7月 05, 2007 6:25 pm 
離線
普通會員
頭像

cannie:
何時再一次路營 (?) (係囉) 可以快點嗎 (?) (sp)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週四 7月 05, 2007 10:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

a10:咁話幾時呀...
係喎..你唔報名食自助餐ge
(yeah)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 7月 05, 2007 11:25 pm 
離線
中級會員
頭像

Cannie 自助(晚)餐一位, 唔該晒. (eat)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 7月 06, 2007 9:50 am 
離線
中級會員
頭像

(fr) Cannie : Ivan 2 位, 唔該

花花 & Ivan

快樂常伴你左右

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 7月 06, 2007 6:18 pm 
離線
高級會員
頭像

Samson 攝影集-荔枝莊大營節目花絮

http://s189.photobucket.com/albums/z123/Participant1/

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 7月 06, 2007 11:23 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

samson:果然係做好呢份工...唔該哂...睇番d相呢..最開心都係d小朋友囉.. (smile5)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 7月 06, 2007 11:38 pm 
離線
中級會員
頭像

成嫂 你呢份報告好全面~~無補充(引用唐英年話語), 簡直係巨細無遺. 咦! 泥緊十.一大營節目不如做定份<未來報告>, 等我地班 {痕友} 可以先睹為快呀.....

攝影部呢份工真係吾易做架, 查找不足o既地方有待改善. 最重要係能夠為大家留下美好回憶. (希望大家收貨啦)

其實我係未試過野營既滋味, 想診此機會體驗一吓. 好彩當晚涼風颯颯, 而蚊釘虫咬亦與我無緣, 雖然轍夜難眠, 但總算領略到箇中況味.

經過刀法如神既大國手LIN為你開刀診治病情,相信你都已經脫胎換骨迎接下一輪Challenge啦@@ (support)(support)

Cannie 最緊~最緊~~最緊要大家開心, 係MA???
都係時候教教 (猪) 囉~~~~~~
國 國(sleep5) 國 國 國 (sleep5) (sleep5)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 7月 08, 2007 3:14 pm 
離線
高級會員
頭像

(smile5) (out) (yes) (dance1) (laught) (Cats) (love)

未來嘅十.一大營節目報告一定絕無冷場. 比上一份更加精彩絕倫. 務請各營友細心閱讀. 不過等我得閒諗諗先.....比小小時間我..... (why) (sp) (dd) (sp) (dd)

(hit) samson 現在查找你有小小不足. (...) 你個攝影集好似欠我地一張嘅全家褔 (duckfollow) 喎. 下次記得補番 (OK)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 09, 2007 10:00 pm 
離線
中級會員
頭像

成嫂 多謝提點,下次一定要同你和成哥~~再加埋小童群益會會長-Cherry泥番一張合家歡先. (dd) (dd)

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 189 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters