飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 毅行友第一隊
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 7:56 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 313 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 13, 2007 12:39 am 
離線
中級會員
頭像

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 13, 2007 12:48 am 
離線
中級會員
頭像

花絮 :

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 13, 2007 10:43 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

本來11/11個晚已經打好成篇準備送出.原來時間有限制無哂.而家先補番篇遲來的感想.. (smile5)
好開心大家順順利利、齊齊整整完成毅行者.而家講番ge感受真係百感交集囉.
其實唔係好有信心自已行得哂…有想過太辛苦或者受傷有水泡等就剪帶唔行…
但看到隊友們意志力同毅力…由其係大劉俾到我的感覺就係最強囉..他的超人意志力好有感染力呀..全因咁就咬緊牙關撐下去….謝謝大劉
跟住就係要多謝各位老友支持…係我地最難捱時間有佢地窩心支持同打氣..我地先可以勇往直前..
衷心多謝以下咁多位老友:226、225、Ricky、ykp、燊哥、大聲公、大雄、阿文、Ivan、花花、Helen、yip、Lin、Lung、關生、關太、成嫂、Cherry、阿敬、我細妹同細佬一家三口..應該無數漏啦..嘿嘿
最後我卒之明白毅行者點解咁有吸引力..除左挑戰自己外..就係團隊合作同埋互相扶持、包容等及在任何惡劣環境下各隊員一條心向目標前進….好感謝我d親密戰友成哥、大劉、Samson、234、大象、Anna、Sam 我地好叻成功完成口號啦..
8人兩隊8條心 完成100最開心
今次活動中有點意外收獲就係在西灣山睇到個好靚ge咸蛋黃跟住係雞公山賞星星、係馬鞍山睇埋日出添、最興奮係大帽山凍住俾霧打埋黎..哈哈超爽..多謝天公賞賜俾我地..
毅行者有機會再見啦…哈哈
關生:最後二十公里想到咩.就係無驚無險行左八十啦..餘下ge路好好行囉..跟住想到成班老友係荃錦坳陪行打氣..就行快兩步等收工去飲茶囉..嘿嘿
(dance) (dance) (dance)
辛苦哂大家慶功宴飲杯勝 (cheer) (cheer) (cheer)

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 13, 2007 11:07 pm 
離線
高級會員
頭像

認同cannie感想,多謝支援我們的老友記及隊友. (flower)
我不是有超人意志力.只是希望人生中有一些有價值回憶,對定立目標堅持到底及體能的考驗.
在這要感謝Kelly及女兒的體諒,令我安心操練.
(love)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 11月 16, 2007 9:29 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234版主:首頁整得好正好靚呀...一幅一幅咁回味..嘿嘿

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週六 11月 17, 2007 11:16 am 
離線
高級會員
頭像

排名榜
0828﹣第619名
0829﹣第620名

(dance1) (beer)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 11月 26, 2007 11:20 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

大劉&samson:請在這個星期內入妥毅行者籌款可以嗎?咁就星期日出隊俾埋張入數紙我..有問題請留言啦..謝謝0828戰友.. 嘿嘿(成哥已入數了)(dd) (dd) (dd)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 27, 2007 7:24 am 
離線
中級會員
頭像

Cannie 星期日交收. (OK)

星期六唱K你泥嗎?

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 27, 2007 11:48 am 
離線
高級會員
頭像

Cannie放心,星期日將入數紙及一大疊支票交你下。 (laught)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 11月 27, 2007 10:02 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

大劉 & samson:唔該哂...

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 11月 28, 2007 8:05 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

毅行老友善款存入以下銀行..謝謝
http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/file ... 202007.pdf

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 11月 30, 2007 11:33 am 
離線
高級會員
頭像

明天唱K交收。

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 12月 02, 2007 10:55 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

yKP:請問你支援毅行者燃油費是多少錢 (yeah)

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 313 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters