飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 毅行友第一隊
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 4:41 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 313 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 毅行友第一隊
文章發表於 : 週四 6月 14, 2007 11:47 am 
離線
高級會員
頭像

毅行友第一隊
(y) Cannie, 成哥, 大劉 & Samson (y)

支持毅行友第二隊, 更加支持毅行友第一隊, 因為有成哥喺度嘛
(SACat) (SACat) (SACat)

每個人都有佢ge夢想, 可能會給人評為 傻 (猪) , 但正如小師妹講.....最重要ge係完成, 所以如果你們抽中的話.....要努力! 加油! 重有成哥為了要慶祝今年泥緊的一個大節日, 如果今年參加到, 一定更有意義呢! 你地估吓啦! (sp)
(sp) (sp)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週四 6月 14, 2007 12:18 pm 
離線
高級會員
頭像

(y) Cannie, 成哥, 大劉 & Samson (y) (support)
你們!!! (dance1) (dance1) (dance1)

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週四 6月 14, 2007 12:48 pm 
離線
高級會員
頭像

齊心便事成,不怕耕莘不怕苦
(sn) (sleep3) (sleep1)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 6月 15, 2007 12:21 am 
離線
中級會員
頭像

(yes) Lin 多謝 (support) 不知你有否聽過林子祥的{誰能明白我},其中幾句歌詞到時會牢記心中.前行步步懷自信~~風吹雨打不退讓~~無論去到那一POINT~~心裡夢想不變樣~~用歌聲用歡笑~~來喚他朝的理想. (ld) (ld) (ld)

成嫂 等我估吓先,會不會是成哥當天牛一?又或許是你們結婚週年大日子呢? 其待 (why) (why)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 6月 15, 2007 10:29 am 
離線
高級會員
頭像

Samson
對不住,我不能聽到唱歌及音樂 (happy) ,不要緊, (support) 你们,加油!!大家都很開心 (dance1) (dance1) (dance1) (b) (b) (b)

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週五 6月 15, 2007 12:38 pm 
離線
高級會員
頭像

毅行者第一組:

不用擔心,一定得。成哥有成嫂的愛心的餐湯,大劉有一顆衝勁的心,CANNIE有毅行的心,SAMSON有一顆善心。
努力練習,支持 (dance1) 支持 (dance1)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週五 6月 15, 2007 10:48 pm 
離線
中級會員
頭像

Lin 不好意思,有機會的話我嚐試用手語表達給你聽,{不過還要勤加學習先得}~~再次多謝 (support) (cat2) (cat2)

Helen 只係簿盡綿力(遮),真令我有點汗顏. (laughdie)
有時間約埋成班行友出嚟食飯呀!! (dd) (dd)

回頂端

文章標題 : 我唔可以偏心嘅, 要2 隊都支持 !
文章發表於 : 週六 6月 16, 2007 1:21 am 
離線
普通會員
頭像

我唔知講咩嘢好 (*) , 最緊要完成全程 (b) , 努力 :-[ , 加油 (pi)
Plus Fort ! (fr)

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週六 6月 16, 2007 2:16 am 
離線
中級會員
頭像

呢一組要完成比賽不是問題啦 (dd)
操練預埋我呢 (b)

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 11:17 am 
離線
高級會員
頭像

明天揭曉隊伍名單啦. 好緊張呢! (yeah)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 11:49 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

成嫂: (係囉) ..我都好緊張........明天揭曉啦..... (happy)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 12:14 pm 
離線
高級會員
頭像

(係囉) 準備操練啦 (bb1) ,一定得 (yes)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 12:34 pm 
離線
高級會員
頭像

Cannie, 成哥, 大劉 & Samson

祝你好運!!!! (support) (support) (support)你們

lung&lin

最後由 suilinng223 於 週二 6月 26, 2007 3:47 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 3:05 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

lin:謝謝 (dd)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週二 6月 26, 2007 10:27 pm 
離線
中級會員
頭像

心情有點忐忑,希望幸運之神眷顧我們兩隊啦 (ld) (ld) (ld) (ld) (lh) (lh) (lh) (lh)

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 313 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters