飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2009渣打馬拉松
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 5月 02, 2024 4:20 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 128 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2009渣打馬拉松
文章發表於 : 週四 2月 05, 2009 1:26 pm 
離線
高級會員
頭像

king,各位跑友,
~要唔要提早1小時集合,一齊寄存背包,熱身,影相,起跑.
~如果係各自攪惦到時見,我會約helen一齊到先,場地大,唔知搵幾耐!。
~集合地點中間道口,係咪見到重慶大廈個彌敦道口等?
各位可比意見.

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週四 2月 05, 2009 7:24 pm 
離線
普通會員
頭像

大劉 , Tommy & Siu Cheong ( 一 同起步 ? ) :
起點會合點 : 5:45am皇仁書院傍大水渠集合 ---即與上年相同。
終點會合點 :溜冰場傍收費亭--------------------即與上年226 代看管 行李位相同 ?

半馬及全馬友, 與大劉一樣,不會在終點等候, 飲茶見 。

YOYO & JOE

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 05, 2009 9:28 pm 
離線
普通會員
頭像

各位

改在較近寄存區的地鐡E出口集合(時間6:00)
終點改為上年集合點 (溜冰場傍收費亭)好嗎?

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 2月 05, 2009 11:05 pm 
離線
高級會員
頭像

king,各位跑友:

我會同阿yip一起出動,到時人太多等不到,我會在終點站取行李處等你們。
溫馨提示:充足睡眠,剪腳甲,食多兩碗飯,帶花士芩。 (cat2) (cat2)

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 05, 2009 11:44 pm 
離線
高級會員
頭像

king sir: 我都贊成係 6:00係, E 出口等, (或者5:45更好)
到時我會打比 helen 電聯, 或者問佢要你的電話再聯絡, 好嗎?

虎哥: 同我地影相? 好呀! 要早 D 到先好喎~

咦! king sir: 點解好似唔見o左 234 版主出現好耐咁o既, ??
成哥, 大象同ANNA都係半馬一組, 你地去左邊呀))))))) ?
(?)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 12:01 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

moon:234可能每晚秘密練兵呀..所以無上線囉...話唔定半馬粒半鐘就收工la... (laugh3)
yoyo:稍後我同阿lin成嫂約好係邊到飲茶..講俾你地知吓..馬吊梗預埋你la..
各位跑友..我會睡夢中支持你地... (addoil) (addoil) (addoil)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 8:35 am 
離線
高級會員
頭像

好!6時尖沙咀地鐵E地面出口等..電聯..

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 9:31 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Moon, Cannie: 我做果間公司攪緊私有化, 減人工, 正式"裁員滾滾來"呀,
我做緊個部門成個要摺埋, E個網都可能要搵訂搬呀,邊有心機出post丫.

(sleep3)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 10:31 am 
離線
高級會員
頭像

234:

其實在報章上已知貴公司狀況,減人工、栽員又好,最緊要自己放鬆心情,身體強健,什麼不好東西都會走。加油。 (addoil) (addoil)

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 12:46 pm 
離線
高級會員
頭像

moon...成哥今年跑不動,半馬、全馬、10公里的跑手都吾使等佢喇!大家晚飯見喇!

我地會喺睡夢中、飲茶中、馬吊中 (support) 各位跑手,老友們要 (addoil) ,跑出佳績!

234...近日報導的消息,都心知不妙,無論結果如何,還請放鬆心情,寬容面對吧!

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 1:10 pm 
離線
高級會員
頭像

234,我都唔知講咩好,呢個大浪好勁,每個香港人今天不知明天事,平常心,幸好有健康身體,輸勢都唔好輸意志,我姊姊剛是壯烈犧牲個個,記著老友"機會只會比有希望的人" (hi)

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 3:26 pm 
離線
普通會員
頭像

由於要寄行李同埋做熱身,我建議早啲5:45am喺地鐵C出口集合,到時見。 (cat2)

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 6:00 pm 
離線
普通會員
頭像

Cannie, (Sunday dinner ) Yingoo & Ah Sun Please! (cheer)

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 10:57 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2vre 寫:
Moon, Cannie: 我做果間公司攪緊私有化, 減人工, 正式"裁員滾滾來"呀,
我做緊個部門成個要摺埋, E個網都可能要搵訂搬呀,邊有心機出post丫.

(sleep3)

234: 保重! 保重! ~~
咁樣就更加要運動一下, 咩都唔好諗住,
出一身大汗, 大家一齊跑過呢個難關!
你同唔同我地一齊起步呀?
(hi)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 06, 2009 11:03 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:大家講得啱...船到橋頭自然直..別想太多..專心跑埋馬拉松跟住擦餐勁......先算
無論怎樣都有班老友撐你呀 (support) (support) (support) (support)

圖檔

最後由 cannie 於 週五 2月 06, 2009 11:07 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 128 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters