飲飲食食行行山 • 檢視主題 - IQ 題
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週六 9月 21, 2024 4:21 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週四 9月 06, 2007 2:12 pm 
離線
高級會員
頭像

yip yip 你真喺諗吾到呀! 睇泥你真喺接近啲怪人怪事太多, 搞到思維錯綜複雜, 將簡單ge嘢複雜化左, 你試吓由簡單ge角度去諗, 咁就會好快明白, 叮.....諗到未呀?!

(...) 成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週四 9月 06, 2007 5:38 pm 
離線
高級會員
頭像

巳經諗得好簡單la,我屋企個鐘唔止响兩次,壞左唔用手去撥,又點會準時响呢,係咪諗得複雜左 (ag)不如問下沈小弟,成嫂~你有無數學程式呀(qr)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 9月 06, 2007 6:00 pm 
離線
高級會員
頭像

yip yip 馬吊快速食糊方程式我就有, 你要吾要 (?) 至於數學程式.....講泥聽吓你要邊種 (?) 因為我吾知邊種程度啱你喎 (?)

(...) 成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週四 9月 06, 2007 11:12 pm 
離線
高級會員
頭像

唉成嫂~我講得出既話,今晚都唔會坐係度同你講"廢之話" (ht1)

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters