飲飲食食行行山 • 檢視主題 - Re.多謝老友 123
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 3:56 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : Re.多謝老友 123
文章發表於 : 週二 12月 13, 2011 8:33 pm 
離線
普通會員
頭像

vr2im..你好!如果難度唔高,可以.
上次Sunny帶我去跟個隊"馳騁百澗"行山線,因為唔係個班.累咗Sunny跟唔到大隊,在此更向老友Say Sorry!

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: Re.多謝老友 123
文章發表於 : 週三 12月 14, 2011 7:12 pm 
離線
中級會員
頭像

(Cats) 不用多謝,合適路線,你同 呀226 隊一同行山,合你呢! (hi)

我之 手寫汳 out of the order (sleep3) 。 Bye. Ha Ha

123.

回頂端

文章發表於 : 週四 12月 15, 2011 4:03 am 
離線
普通會員
頭像

123 寫:
(Cats) 不用多謝,合適路線,你同 呀226 隊一同行山,合你呢! (hi)

我之 手寫汳 out of the order (sleep3) 。 Bye. Ha Ha

123.

Thx.. (yes)

回頂端

文章發表於 : 週四 12月 15, 2011 8:16 pm 
離線
普通會員
頭像

唔關事! 係我狀態不好,早睡(0200),早起(0600),吃藥多過吃飯,飲酒多過飲茶,少出隊,腳軟軟,心神彷彿,卒之出事! 好彩成哥係度,平安大吉,大步檻過,唔使長註"百鳥歸巢"!!!

Sunny

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章