飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 生日快樂
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 5:13 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 1546 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104  下一頁
發表人 內容
 文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 12:48 pm 
離線
高級會員
頭像

yip 綠葉成蔭,綠葉常青。生日快樂。 (birthcake) (laugh3)

補祝成哥生日快樂。 (beer)

最後由 大劉vr2uya 於 週一 7月 23, 2007 1:06 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 12:50 pm 
離線
高級會員
頭像

yip yip

祝賀你.....生日快樂. 最緊要喺.....身體健康. 重有就喺我地 "女子兵團" 都需要嘅.....青春常駐 (yes)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 1:18 pm 
離線
高級會員
頭像

多謝大家,希望生日願望大家可以一齊分享,今天我去吃壽司呀,吃個飽!
子楣
(fr) (哎呀....周師兄你係邊呀 (ag) )

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 1:21 pm 
離線
高級會員
頭像

234:呢個公仔真係好似你 (dance)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 1:30 pm 
離線
高級會員
頭像

yip, 祝你生日快樂 (birthcake)

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 11:19 pm 
離線
高級會員
頭像

234:加理helen 1/11同ricky 13/8生日,大象&Anna&YKP&tommy.....等,仲未報,係咪怕羞呢?

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 11:27 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

咦咦...十一月都幾多人生日喎..係咪呀234...嘿嘿 ...阿YIP又唔睇到啦..(laugh3)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 11:38 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

喂喂喂, ricky 13/8 定係15/8呀?

(?) (?) (?) (?) (?)

圖檔

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週一 7月 23, 2007 11:45 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

234:RICKY咪13/8囉.唔通我聽錯左 喂喂 (ag) 當事人快D出呢糾正好喎 (qr)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 7月 25, 2007 12:35 am 
離線
高級會員
頭像

唔~~我又睇唔到D咩呢 (?),ricky應該係個日(?),你地咁問我又唔太肯定.....不過helen999.99%一定係!
cannie:你生日快到,預早(731)前在此代表會員關心下你幾句啦:你要一戒脫衣,二戒晚歸,三戒冷飲,四戒挑食,五戒冷浴,六戒晚睡,七戒蹬被子,八戒你估係咩 (lh) 咪祝你生日快樂,身體健康,心想事成,重有 (birthcake) ,你要零食我會儘力辦好(如果無想要的,就用其他代替) (qr)

回頂端

文章標題 : Happy birthday !!
文章發表於 : 週三 7月 25, 2007 12:58 am 
離線
普通會員
頭像

Yip ,

Enjoy your birthday ! (dd)
May life be good to you ! (qr)

小師妹上

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端

文章標題 : 喂喂 !CANNIE
文章發表於 : 週三 7月 25, 2007 1:00 am 
離線
普通會員
頭像

以我記得, RICKY是8月13日的 !

綠茵裡, 草坡上, 讓我胸襟一再展.....星期日, 最好梗係去行山啦 !

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 7月 25, 2007 2:06 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

YIP:謝謝...祝旅途愉快.. (cat2) (SACat) (cat2) (SACat)

圖檔

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週三 7月 25, 2007 6:23 pm 
離線
普通會員
頭像

(係囉) 無見幾日原來有咁多精彩節目發生,真失敗o首先在此補祝「成哥及啞葉」生日快樂,身体健康,啞葉〔日本〕之旅愉快o關於我嘅生日要到下年5月25日先到,係度報咗先、咪比啞葉話我怕羞。哈哈! (yes)

回頂端

文章標題 :
文章發表於 : 週日 7月 29, 2007 4:10 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie :

7月31日是你的大日子,祝你生日快樂,身體健康,心想事成。 (flower) (flower) HAPPY BIRTHDAY (beer) (beer)

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1546 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters