飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 18 & 20 -12 貝澳露營觀星團
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週二 9月 24, 2024 2:32 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 18 & 20 -12 貝澳露營觀星團
文章發表於 : 週五 11月 27, 2009 7:43 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位老友:已預訂左 18 & 20 三天貝澳露宿團...有興趣就報名la...到時大家BBQ定打邊爐.....俾意見唔該...18號收工有興趣就入嚟住多晚...

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 18 & 20 -12 貝澳露營觀星團
文章發表於 : 週五 11月 27, 2009 11:12 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

我會星期五入去。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章標題 : Re: 18 & 20 -12 貝澳露營觀星團
文章發表於 : 週六 11月 28, 2009 1:30 pm 
離線
高級會員
頭像

(ld) (lh) 星期六去帶營沙灘露

lung&lin

最後由 suilinng223 於 週一 11月 30, 2009 6:57 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 28, 2009 3:16 pm 
離線
中級會員
頭像

(hi) 星期日一個,因星期六返工

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 30, 2009 2:44 pm 
離線
高級會員
頭像

1位,星期六搞聖誕嘉年會,要大約6時入到,天氣不太差,我帶營沙灘露.

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 12:20 pm 
離線
高級會員
頭像

觀星團不能參與,因當日要為敬嫂打氣,因參加10公哩比賽,順便推廣競步。 (qr) (qr)

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 12:54 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie,冬至唔知會唔會少老友報名,提意,,燒海鮮,鹽焗蟹,蒜蓉扇貝,香草茄子,煙肉焗薯皮,安格牛扖..

最後由 yip 於 週二 12月 01, 2009 1:04 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 1:04 pm 
離線
高級會員
頭像

yip:

嘩!你要增肥呀!不過都啱ge,行完毅行咁甘,你係時候要補補佢!

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 1:10 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂,活在當下,我不過量,剛好就ok,大吃前期吃清淡,咁咪唔怕囉 (yes)

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 1:18 pm 
離線
高級會員
頭像

出不到,20號荃大演出.

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 01, 2009 10:11 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

yip:啱ge...食好d住好d係我強項....今次真係可以一人有一間房...不過我會同你去沙灘聽海看星星...
餐單如下
南瓜忌廉湯
安格斯牛扒 (呢個煎會好過燒)
蒜茸開邊青口
鹽焗蟹
牛油蝦
芝士蕃加pizza
香草茄子
煙肉焗薯仔(要加埋sour cream and蔥花就無得頂)
田園沙律
以上菜式收唔收貨呀...重有無野要加添

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 12月 02, 2009 9:15 am 
離線
高級會員
頭像

cannie:

睇到以上餐單,口水流流。 (ag) (ag)

回頂端

文章發表於 : 週三 12月 02, 2009 1:25 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie,港版沙巴!!緊係滿意la,辛苦la,可以加點燭光紅酒甜品,份量剛好,不要太飽脹,好辛苦!我而家好忙,同部電腦拚命,唔明要打電話問三者四者五者...成村人,好煩呀 (lh) ,快快到,有咩要做、買就揚聲.

回頂端

文章發表於 : 週三 12月 02, 2009 3:09 pm 
離線
高級會員
頭像

欠燒魚加少辣泰汁

聽海浪聲,數星星,好浪漫呀!啱我,到時沙灘一人一邊,咪相遇呀!

helen 咪流口水,入泥喇!記住帶埋honey來數星星,星期日早d走咪得囉!

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 12月 02, 2009 10:11 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

YIP:燭光紅酒無問題...一於整番個燭光晚餐...食飽飽就出海灘數星星同聽海浪聲...
成嫂:燒魚ok...另外你放心我地唔會做電燈泡...阻住你同成哥ge

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters