飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 舉手發問.....
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:29 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 舉手發問.....
文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 10:23 am 
離線
高級會員
頭像

版主 & 234老師

點解有張毅行者慶功宴的相片,日期喺08年1月7日ge?我依稀記得那天應該喺07年11月16日架喎!地點喺黃大仙某酒樓,打馬吊重輸左比你老婆添!吾知老師你喺咪卦住罰我,一時忘亂搞錯左呢???

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 舉手發問.....
文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 10:30 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

喺? 攪錯左? 好! 文燕同學, 加番D分比妳先.
-10 -> 0

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 11:06 am 
離線
高級會員
頭像

都重喺得 "0" 分,有無搞錯! (cry3)

喱位同學的名字好熟咁喎!又幾好聽!又幾有意境!果真人如其名喇! (laugh3)

回頂端

文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 11:48 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

唉, 文燕同學, 07年11月17日至O岩呀, 又要扣分啦.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 12:03 pm 
離線
高級會員
頭像

喺咩?又衰左? (sleep3)

回頂端

文章發表於 : 週五 10月 31, 2008 10:40 am 
離線
高級會員
頭像

請問老師...

你d中國賀詞動畫公仔喺邊個網站搵架?煩請告之!

回頂端

文章發表於 : 週五 10月 31, 2008 12:33 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

唉, 文燕同學, 聽左書妳又冇記性,
响 ->教學: 將外面的公仔貼到本討論區 (幼稚園式教學編)
附加檔案:

有好多動畫公仔,
http://qqface.knowsky.com/
內面
附加檔案:

其中 http://www.hkicons.com/ 裡面Maggie好鬼似妳o架
附加檔案:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 10月 31, 2008 1:42 pm 
離線
高級會員
頭像

吾該晒喎,234老師!

by 234.....其中 http://www.hkicons.com/ 裡面Maggie好鬼似妳o架

似你個頭,咪醜化我ge完美形象!圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 10, 2008 11:21 pm 
離線
普通會員
頭像

板主 :攪錯咗,無野問。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 9:42 pm 
離線
高級會員
頭像

引言回覆:
一睇阿MOON就知佢係"讀書必是求分數"嘅同學, 咁出PO法又多兩分.
MOON: 可以將文章copy & paste 過黎, 相片可以用附加檔案上傳.

引言回覆:
反對 moon 同學又發表一個 "舉手發問" 的文章,喺網主通牒咪有一個 "擧手發問" ge 文章囉!做乜又重複主題,好亂呀! moon 同學吾準咁奸茅架!

哎呀! 咁都比你地睇穿~! 為了表示我有悔意, 請刪除呢兩個主題~ 唔好要文燕師姐混亂, 另外我要求 234老師扣我兩分及記一個小過~ 我以後都唔敢啦~
嗚嗚~~~~圖檔

另一版本:
234老師, 文燕師姐: 舉手發問呢個主題係網主通碟, 我又唔係網主, 所以係口水區囉, 其實我只不過係想分開主題, 唔駛咁雜亂咋, 估唔到你地咁睇我為人...嗚嗚嗚......
(cry1)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 14, 2008 11:30 am 
離線
高級會員
頭像

好喇!見你咁有誠意,就原諒你一次咁多啦!咁以後有嘢問,就搵番版主喱一頁,在這裡發問 lu 喎! (OK)

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 27, 2008 11:12 pm 
離線
高級會員
頭像

亞四版主234老師:

唔該哂幫我post疑似乳鴿餐 d 相, 可唔可以教一教我點整上去?
下次唔駛麻煩你, 我可以自己放其它資料上去, 但我試過之前你教我 d 方法都唔得. 係咪我好蠢呢?

昨天唔明點解我個舊頭像無厘頭走番出黎, (即係2隻狗頭像) (?)
我又無改動過, 於是乎我又要搵番個月亮頭像出黎.... 有勞亞四版主234老師解答~

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 11月 29, 2008 3:18 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Moon: email裡嘅字可以highlight佢用copy & paste 落黎, d相就要download左落電腦再用附件形式出文章, 有好野又懶得攪就mail比我等我攪, 我當新post出又多d分. (sun1)

d頭像冇左有兩個原因:
1. 個頭像唔鐘意妳, 捨妳而去.
2. 個懶鬼網主攪攪震, 唔覺意delete哂d頭像, 求其搵d舊頭像放番上去頂當.

妳睇下邊個可能性d大啦. (why)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 12月 04, 2008 11:17 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2vre 寫:
Moon: email裡嘅字可以highlight佢用copy & paste 落黎, d相就要download左落電腦再用附件形式出文章, 有好野又懶得攪就mail比我等我攪, 我當新post出又多d分. (sun1)

d頭像冇左有兩個原因:
1. 個頭像唔鐘意妳, 捨妳而去.
2. 個懶鬼網主攪攪震, 唔覺意delete哂d頭像, 求其搵d舊頭像放番上去頂當.

妳睇下邊個可能性d大啦. (why)

話明亞四版主, 就要麻煩你幫我 post 出黎囉, 又快又有分攞, 哈~
2)原來係網主攪攪震, 震左我個頭像, 網主唔係懶, 係太勤力至真~!

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章