飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 11月30日紅石門改為12月28日走
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週六 9月 21, 2024 7:05 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 11月30日紅石門改為12月28日走
文章發表於 : 週四 10月 30, 2008 8:02 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

集合時間:
集合地點:

附加檔案:
IMG.jpg [ 87.79 KIB | 被瀏覽 5077 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

最後由 vr2226 於 週二 11月 25, 2008 11:39 pm 編輯, 總共編輯了 3 次
回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 11月30日紅石門
文章發表於 : 週五 10月 31, 2008 11:44 am 
離線
高級會員
頭像

可惜樂團要加班不能去.

回頂端

文章發表於 : 週五 10月 31, 2008 11:02 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

係原來張相有事。

附加檔案:
DSCF0933.jpg [ 84.52 KIB | 被瀏覽 5051 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

最後由 vr2226 於 週六 11月 01, 2008 12:18 pm 編輯, 總共編輯了 3 次
回頂端

文章發表於 : 週六 11月 01, 2008 12:22 pm 
離線
高級會員
頭像

226,烏蛟騰起步,經九擔租,上下苗田登大峒,鹿湖峒過跌死狗山頭(295M) ,荒脊下烏洲塘,古道過長窩下紅石門,黃竹涌,馬尿河穿林過三丫涌,荒徑過犁頭石古道回走九擔租,烏蛟騰?????
但我加班. (happy) (cry3) 可不可改期,想去呀!!

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 03, 2008 11:44 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

因有會員時間不訐可,改後再訂。大家比日期再行。

回頂端

文章發表於 : 週二 11月 04, 2008 11:25 pm 
離線
中級會員
頭像

731 暫時十二月七號不能出席,請不要改做七號呀 圖檔

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週二 11月 04, 2008 11:30 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

denis:放心la..一定唔會7/12因為係樂善杯..要同阿moon打氣...順便出吓長咀咁囉..嘿嘿 (smile5)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 1:18 pm 
離線
中級會員
頭像

cannie: 咁都好D (yes)

阿 Moon 密密咁參賽喎... 唔好迫得太緊要呀

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 10:27 pm 
離線
高級會員
頭像

denis:我都是12月7日不能出隊。

cannie:樂善杯不是在12月14日舉行。 (sp) (sp)

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 10:53 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

helen..係喎..收錯料以為係7/12..謝謝提點 (sleep3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 11:36 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie 寫:
denis:放心la..一定唔會7/12因為係樂善杯..要同阿moon打氣...順便出吓長咀咁囉..嘿嘿 (smile5)

cannie : 多謝你地呀~ 亞 lin 都有提過話你地會當日同我地加油一齊行全程,圖檔
亞 lin 話陪我星期六操練, 可惜我星期六要番上半天, 多謝佢好意~
圖檔

731 : 我其實無迫自己呀, 當係參加嘉年華會, 因為未玩過渣打馬拉松. 又想同你地一齊係起步點影下相, 行下走下咁囉, 因為十公里滿哂, 所以報半馬, 時間可以遲起步, 地點又係九龍, 好似比較好一d

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章標題 : Re: 11月30日紅石門改後再訂日期
文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 8:45 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

想問各會員12月14日是否走去樂善行路線。

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 13, 2008 8:52 pm 
離線
高級會員
頭像

226,確定是12月14日樂善杯三十公里

12月28日紅石門????

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 11月 19, 2008 1:23 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

行去邊出路線。 (bb1)

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 19, 2008 2:07 pm 
離線
高級會員
頭像

226,不如去破邊洲

lung&lin

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters