飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 分數系統已經啟動
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:09 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 分數系統已經啟動
文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 6:11 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

226體育老師, 各位同學, 各位同學家長:

分數系統已經啟動, 分數分配方法先諮詢民意.
例如:
好甘嘅行程 +10分, 中途退出 + 5分
親子活動: 成哥帶埋家長一齊行,分數加倍
去hea: 幾多分
中途偷雞搭車嘅: 幾多分
發表文章: 幾多分
回覆文章: 幾多分
豬餘此女,豬餘此女
(?) 大家比d意見.
(係囉)

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 分數系統已經啟動
文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 8:37 pm 
離線
普通會員
頭像

法表煮蹄,蛔腹民張时瀉錯字紀 DOOR FUN。

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 9:30 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

阿頭:帶病考試行完杯靈雙渡起碼有100分..重要係平時最吞pop個果喎又要加多50添...中途又無走又要加多30分la..死撐到底都加番20分...係咪先 (out) (out)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 10:18 pm 
離線
高級會員
頭像

我想問計分有何目的 (?) (pbn) 是否到某個分數時,會有獎金或獎品攞。 (verygood) (laught)

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 05, 2008 11:20 pm 
離線
高級會員
頭像

234老師:
贊成 helen 同學講法, 我地求學不是求分數, 我地要求有著數, 最好有獎品同獎金, 哈哈~

主動發問有十分:
234老師, 點解 top points 分數只得你地兩位: 226有 10000 (?) 你有 2 (?)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 06, 2008 11:15 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

各位同學唔好嘈住,每人都有十分.

252 - 十分嘈
Helen, Moon, Cannie - 都係十分貪心
Cannie 比妳地多十分添, 係十分懶.

(smile5)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 06, 2008 11:39 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

d分數可以肯定大家既努力, 分數愈多表示你出隊多, 玩"甘"線多, 付出多, 好似哈理波特响霍格華茲咁, 平時有表現都有分o架, 到隊慶果時呢, 高分咪送係一張隊旗作獎勵囉, 如果阿公仲有鬆動錢, 都可以加多件神秘禮物既.

226係我地嘅户外實習老師, 佢有10000分有咩問題? (face1)
妳夠胆好似226咁跳上舊尖石頂影相就有10000分o架嘞.

234電腦科老師獎兩分比自己都唔滿意?
(oneeye)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 06, 2008 9:38 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

車!!!234你講哂啦...俾分應該係阿頭俾la (sleep3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 06, 2008 10:31 pm 
離線
高級會員
頭像

Hi,sir:

其實我們不是貪心, (lh) 只是想問清楚,分數有何用 (?) (qr)

回頂端

文章發表於 : 週四 11月 06, 2008 11:08 pm 
離線
高級會員
頭像

亞 sir:
moon 同學畏高都行左咁多高山啦, 唔讚都應該鼓勵下, 但到依家連 1分都無~!
你個分數系統肯定有 bug呀~

(sleep3)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 07, 2008 11:41 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

阿Moon: 而家仲係响諮詢階段,
上面果D分數係我試系統時加落去,
未有定案前係未比分o架,
Helen: 分數係增加個網嘅趣味性, 或者用响隊慶時送禮物嘅依據.
Cannie: 唔好咁激動, 分數要搵"求分評審委員會"批核過先公布,
唔係我一人隻手遮天, 行山時個個唔比野我食咪大劑?

求分評審委員會委員將會力邀
體育科226老師
烹飪科Cannie老師
訓導主任成老師等人加入,
此議題容後再討論

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 11月 07, 2008 1:07 pm 
離線
普通會員
頭像

版主呢排係咪眼花?乜唔係禮物而係禮拜,唔係容後而係容彼!!

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 07, 2008 2:23 pm 
離線
高級會員
頭像

找到圖檔,批核呀!!

回頂端

文章發表於 : 週六 11月 08, 2008 12:01 am 
離線
普通會員
頭像

我意見係: 識用腦去搵條B線行既要加分, 更加攪盡腦汁安排行C線既更要加多D分. 因為行山係體力與智慧並重既活動. 252你話對嗎?
(yes) (yes) (yes)

回頂端

文章發表於 : 週日 11月 09, 2008 2:19 am 
離線
普通會員
頭像

又擺我上枱!!! (dd) (dd) (dd)

知事曉事不多事太平無事
忍人讓人不欺人方可為人

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

前往 :  
Web Site Counters