飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.12.14日支持飲食行會員走樂善行
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週六 9月 21, 2024 7:10 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2008.12.14日支持飲食行會員走樂善行
文章發表於 : 週六 12月 13, 2008 10:02 pm 
離線
中級會員
頭像

我帶雞翼 (yes)

回頂端
 個人資料  

文章標題 : Re: 2008.12.14日支持飲食行會員走樂善行
文章發表於 : 週日 12月 14, 2008 11:14 pm 
離線
高級會員
頭像

今日我好開心呀! 終於戰勝心魔術啦!
好多謝出黎支持我地的隊友!
無你地既鼓勵同支持, 我無可能會完成賽事! (動作: 高舉金牌, 眼帶淚光)
首先多謝 226 帶我地行上飛鵝山, 醫好我個畏高症, 多謝虎哥特別的激勵說話, 多謝234,king sir同大象虎哥陪我衝線, 尤其係大象, 佢知道我部機無電, 尾尾一直都同我行, 當然更加多謝 cannie 的愛心三文治, 成哥成嫂的飯後果! 亞lin亞lung、 ykp、helen、denis、tommy、十仔、亞文、ricky、大陳等等..., (如有遺漏,請勿見怪) 當我黎到鹹田, 見到你地替我拍手歡乎, 真係好感動呀!

圖檔圖檔

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週一 12月 15, 2008 1:57 pm 
離線
普通會員
頭像

moon

由當初只想做啦啦隊心態,到最後充滿信心勇往直前完成整個賽程,真的替你高興。 (v)
高興過後又要計劃下一個目標,2月份是半馬,明年再報挑戰12小時,跟往是毅行者......嘩講起就替你開心呀。 (addoil)

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 15, 2008 4:05 pm 
離線
中級會員
頭像

今次發現到一件事: 以後要叫亞陳自己快步行先,阿 Moon 睇唔見亞陳就會發揮無限的小宇宙追上去。

阿 Moon 好嘢~~

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週一 12月 15, 2008 11:39 pm 
離線
高級會員
頭像

king sir: 多謝你咁睇得起我, 我諗我以後都係好今次咁.....做啦啦隊心態算啦! (yes)

denis : 上次你見到我係杯靈雙渡成日 "喊驚" , 今次一次都無聽到, 就知道原來我真係有少少進步, 希望真係以後都唔駛咁騰鷄就好啦~
(cat2) (cat2)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 16, 2008 8:42 am 
離線
中級會員
頭像

Moon 寫:
king sir: 多謝你咁睇得起我, 我諗我以後都係好今次咁.....做啦啦隊心態算啦! (yes)

下年再參加苗圃, 洗脫今年的敗績, 你得嘅 圖檔

Moon 寫:

denis : 上次你見到我係杯靈雙渡成日 "喊驚" , 今次一次都無聽到, 就知道原來我真係有少少進步, 希望真係以後都唔駛咁騰鷄就好啦~
(cat2) (cat2)

係好大進步 圖檔!你要分享下心得畀我個 friend,咪睇佢高高大大,晌鹹田過嗰條短木橋時佢都有啲啲淆底 圖檔

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 16, 2008 11:21 pm 
離線
高級會員
頭像

denis:
你朋友係一朶溫室中的花朶, 唔需要刻意去迎風雨,
自然有人保護,

如果要好似我咁..突變成茁壯的小草, 係需要經過一番比人踐踏的痛苦先得架, 千祈唔好制呀~! 嗚鳴!
(cry3)

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 12月 16, 2008 11:39 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

denis:d飛娥係要花d時間先變蝴蝶la.....出多幾次咪得囉
moon:原來踐踏過小草...先知妳個小宇宙咁強呀...來年ge馬拉松、挑戰十二小時同埋毅行者..對妳嚟講...yo!!!濕濕碎la (hi)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 12月 18, 2008 12:43 am 
離線
中級會員
頭像

我地最鍾意support老友比賽, 下一個賽事派邊個出賽呢 (yes)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters