飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 試玩新網
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 8:05 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 試玩新網
文章發表於 : 週二 2月 24, 2009 6:12 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

又搵到個好好玩又PRO嘅網啦,
有討論區連facebook功能,可自訂顏色風格(右上行友home下面d顏色點),
入黎試下啦,
http://202.85.23.18/hiking1
用戶名:用開果個
密碼: password (响右上角嘅個人中心內改)

成嫂, Ricky, 老關嘅用戶名有&, -, 空格, 系統唔受, 請自己註冊.
有問題可在"訪客留言"內提問, 果度唔駛login都可以發帖.

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 試玩新網
文章發表於 : 週二 2月 24, 2009 11:57 pm 
離線
高級會員
頭像

234:
好高興你又蒲出黎啦~!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 2月 25, 2009 9:03 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

密碼:是輸入password。登入後再改回密碼。

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

文章發表於 : 週三 2月 25, 2009 3:49 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

以下用戶名已註冊在新網, 各位不用再重新註冊,
password 就是 password,

cannie
vr2226
suilinng223
成哥成嫂
yip
elephant
vgk
小師妹
helen
ykp
yoyo
a10
tommy
king
moon
vr2im
denis
sunny
emily
小昕昕
chengrick
simoonmk
conniecheng
小雀仔
terry
wilson
vr2ubq
vr2252

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 2月 25, 2009 11:22 pm 
離線
高級會員
頭像

版主: 好似唔係幾慣新屋企,
都係對呢度有感情 d喎, 新屋係好靚, 但太多頭住家, 好累呢!

但另外好開心呀, 無啦啦發現自己升左級做中級會員!
請問版主點樣先會升到級 ?

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 26, 2009 9:30 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Moon:
網站會員等級
發言及回覆
0 - 299 普通會員
300-599 中級會員
600以上 高級會員
行山網代言人 - 委任制

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 2月 26, 2009 11:18 pm 
離線
高級會員
頭像

版主: 你唔講我都唔知己經咁多篇發言, 咁多野講, 想當年自己的性格是文靜, 內向怕羞, 沈默寡言 (smile1) 只喜歡睇書, 看海, 發白夢的一個女子... (smile1)

直至現在, 我現實之中都不懂同人溝通, 打成一片, 如果好似 cannie , 亞 yip同 helen 咁識講笑就好啦~! (smile5)

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 27, 2009 12:15 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

MOON:以前係文靜ge你而家已經變得活潑好動la..凡事睇開d唔好執著就活得得著la....咁就更加容易同人溝通囉....記住每天要開心過 (hi)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 27, 2009 12:30 am 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Moon:
識唔識講笑唔大問題,
識得唔怕比人笑至受歡迎丫嘛.

(oneeye) (oneeye) (oneeye)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 27, 2009 2:16 pm 
離線
高級會員
頭像

moon...真喺你吾講吾知,原來當年的你成個 "林青霞" 咁喎! (smile1) 同今天的你不盡相同,是否識左我地有所改變?其實大家有緣相識,一起有傾有講有搞笑,日子有功,你一定會有所改變的! (yes)

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 27, 2009 10:31 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂:

你講得對,難得大家有緣相識,不要斤斤計較,一定玩得很開心。 (laugh3) (laught)

回頂端

文章發表於 : 週五 2月 27, 2009 11:32 pm 
離線
高級會員
頭像

喂喂喂~
大家唔好講到我好似有抑鬱症咁啦~ 我幾十年前都己經由一個文靜的女子變成活潑好動的女子, (當然啦, 識到你地更加開心) 只不過我表達方式不同而己~
例如: 你地係咁開懷大笑 (laugh3)

而我係含蓄咁笑 (smile1)

其實我呀不知幾善解人意, 能屈能伸, 更加不會計較小事,
凡事經得起考驗至真~!

234, 我梗受得起比人笑啦~ 如果唔係點可以立足在此咁耐呀?
你都笑我唔少啦, 嘻嘻....
你睇下虎哥見到隻c狗就笑我, 就知我幾受得刺激啦, 係咪?
表白完畢~ 多謝各位!!
圖檔

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章