飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 廣州敬修堂麝香跌打膏貼
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:22 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 廣州敬修堂麝香跌打膏貼
文章發表於 : 週五 5月 29, 2009 1:34 pm 
離線
普通會員
頭像

圖檔

有幾盒,到 09年10月有效,放咗屋企無用,有人需要,唔好客氣。

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 廣州敬修堂麝香跌打膏貼
文章發表於 : 週一 6月 08, 2009 1:08 pm 
離線
高級會員
頭像

cyw,我想要1盒跌打膏.

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 08, 2009 1:20 pm 
離線
普通會員
頭像

yip 寫:
cyw,我想要1盒跌打膏.

yip

ok, 我出隊嘅話我帶埋去俾你 (hi)

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 1:27 pm 
離線
高級會員
頭像

cyw,多謝你!每做完運動,下雨天前都腰硬硬,試下有無幫助 (Cats)

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 2:08 pm 
離線
普通會員
頭像

yip,

唔駛多謝我,因為我返風落雨前,都一樣好似你咁,腰硬硬。舊年同個老友講開,佢話佢外母用過依隻膠布有效,佢上親廣州都叫佢買。咁我順口話買就同我買幾盒,我用過都可以。

不過之後我有個係醫院做嘅親友,同我搵醫生買咗隻日本膠布,我覺得效用比廣州依隻好同舒服,所以我就貪新忘舊,廣州嘅就放埋一邊無用。

你唔介意我下次攞張日本嘅你試下,好嘅話我可以代你買。 (hi)

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 9:25 pm 
離線
中級會員
頭像

CYW:我都想要一盒,唔該.

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 10:41 pm 
離線
普通會員
頭像

BoBo&KK 寫:
CYW:我都想要一盒,唔該.

收到,預你一盒夠唔夠?唔夠可以出聲。

我出隊時帶埋,不過我唔認得你地,你地認我會易少少,記得行埋嚟問我攞。

重有邊個要,唔好客氣開聲,反正我都係俾人。

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 10:53 pm 
離線
高級會員
頭像

咁我又要一盒呀,先謝過你!

我還想試用你所說的...日本膠布,可否給我一片試用?如啱用,日後請代買可以嗎?

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 09, 2009 10:55 pm 
離線
普通會員
頭像

成 & 成嫂 寫:
咁我又要一盒呀,先謝過你!

我還想試用你所說的...日本膠布,可否給我一片試用?如啱用,日後請代買可以嗎?

收到,預你一盒 + 多片日本膠布  (ld)

回頂端

文章發表於 : 週三 6月 10, 2009 10:30 am 
離線
高級會員
頭像

謝謝你贈送cyw,咁多用家用過有信心,我不用試,你幾時買,搭單小小1盒先,唔急,記得就買,冇限期ka. (Cats)

回頂端

文章發表於 : 週三 6月 10, 2009 12:25 pm 
離線
普通會員
頭像

yip 寫:
謝謝你贈送cyw,咁多用家用過有信心,我不用試,你幾時買,搭單小小1盒先,唔急,記得就買,冇限期ka. (Cats)

ok ,收到,舉手之勞,唔好咁客氣啦

回頂端

文章發表於 : 週二 6月 16, 2009 10:46 pm 
離線
中級會員
頭像

cyw:阿基用過效果唔錯,如果你方便請伐買2盒,唔該哂.

回頂端

文章發表於 : 週三 6月 17, 2009 10:52 am 
離線
普通會員
頭像

BoBo&KK 寫:
cyw:阿基用過效果唔錯,如果你方便請伐買2盒,唔該哂.

BOBO,

你指日本的還是廣州的?

回頂端

文章發表於 : 週三 6月 17, 2009 8:18 pm 
離線
中級會員
頭像

cyw:我係想要廣州嗰隻,Thank You.

回頂端

文章發表於 : 週三 6月 17, 2009 8:55 pm 
離線
普通會員
頭像

BoBo&KK 寫:
cyw:我係想要廣州嗰隻,Thank You.

ok ,廣州嗰隻,我重有幾盒,可以免費送你兩盒,唔需要買。

我出隊或者隊慶嗰日帶出來。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 1, 2  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters