飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 新仔報到,請多多指教
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 11:45 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 新仔報到,請多多指教
文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 6:45 pm 
離線
普通會員
頭像

新會員-----白雲, 到!

由於是新仔, 年紀又大, 請問有什麼行山旅遊適合我這懶人呢?

請各位多多指教!

(duckfollow) (duckfollow)

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 新仔報到,請多多指教
文章發表於 : 週一 7月 20, 2009 12:12 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

好、好開飯啦, (?)

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

最後由 vr2226 於 週三 7月 22, 2009 6:31 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週三 7月 22, 2009 11:43 am 
離線
普通會員
頭像

我又報到先! 多多指教!

回頂端

文章發表於 : 週三 7月 22, 2009 12:31 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

Hi, littleleaf, 歡迎歡迎, 有冇跟過邊隊行山隊呀? 我們行程有長有短, 在每週行程通告內可看到, 有空一齊來行行山啦.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 7月 22, 2009 4:27 pm 
離線
普通會員
頭像

怎樣可以看到行程通告呢?

回頂端

文章發表於 : 週三 7月 22, 2009 5:04 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

响依度
附加檔案:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 7月 23, 2009 11:34 pm 
離線
普通會員
頭像

vr2vre 寫:
Hi, littleleaf, 歡迎歡迎, 有冇跟過邊隊行山隊呀? 我們行程有長有短, 在每週行程通告內可看到, 有空一齊來行行山啦.

網主你好, 有跟過行山隊, 康樂山友, 新生, 30徒步, 勞青, 天馬 等等.
不過行得麻麻地啦. 夏季多數行澗, 行山比較少. 秋涼行山多dd. (Cats)
如果有時間, 都會跟你們行下山啦! (yes)

回頂端

文章發表於 : 週四 7月 23, 2009 11:45 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

真開心,終於有人叫我一聲網主啦, 其實响網裡面我真係一個執頭執尾嘅阿四, (仲係要比人呼喝個隻), 冇乜地位o架.
(happy)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 7月 24, 2009 11:23 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2vre 寫:
真開心,終於有人叫我一聲網主啦, 其實响網裡面我真係一個執頭執尾嘅阿四, (仲係要比人呼喝個隻), 冇乜地位o架.
(happy)

網主你好~!
我舊年唔識路黎呢度報到, 又唔識向你問好, 請多多原諒!
而家先黎報番數, 同你90度向你問好, 希望你開心好多~!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 7月 25, 2009 9:45 pm 
離線
中級會員
頭像

咦睇睇吓我都好似未報到喎,在此報到,亞頭,網主,各位長老你哋好.請多多指教.

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案