飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 預先張揚10月4日自家船河
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週一 9月 23, 2024 2:35 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 61 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 預先張揚10月4日自家船河
文章發表於 : 週二 8月 04, 2009 10:47 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位老友:一年一度船河暫定左係10月4日(星期日)...名額40位...有興趣就要報名la...
我地又係book左靚仔呂頌賢船家石先生隻船..費用要看人頭計.....船上設施有卡拉ok、打馬吊..唔玩馬吊同唱歌就可以游水行山等等...稍後再公佈集合地點同時間...謝謝
(hi)

唔好意思各位行友...更正番時間應該係10月4日(星期日)先真...sorry (out)

圖檔

最後由 cannie 於 週三 8月 05, 2009 5:33 pm 編輯, 總共編輯了 2 次

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 預先張揚10月3日自家船河
文章發表於 : 週二 8月 04, 2009 10:50 pm 
離線
高級會員
頭像

cannie: 有無靚仔呂頌賢去先? (laugh)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 8月 04, 2009 10:58 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

moon:講明左係靚仔呂頌賢船家囉.....佢梗係去la (laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週二 8月 04, 2009 11:35 pm 
離線
高級會員
頭像

咪喺!咁都要問!話明船家喺靚仔呂頌賢嘛,吾喺都當佢喺,頂住先喇!moon 快d報名喇,吾喺走左寶,剩喺可以睇番你個靚仔陳仔咋!

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 10:05 am 
離線
中級會員
頭像

cannie:tigerX2(vr2im)

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 10:39 am 
離線
高級會員
頭像

(ld) (lh)對不起..原本我答應了出席船河,但剛醒起朋友從遠方來港探望我,我要帶他去武夷山和中藥谷旅行,所以未能出席船河,抱歉!

lung&lin

最後由 suilinng223 於 週三 8月 05, 2009 7:43 pm 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 11:29 am 
離線
高級會員
頭像

(lh) (ld)

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 12:04 pm 
離線
中級會員
頭像

(lh) (ld)

飛蛾話: 嘩,賣飛佛。不過要等兩個月... 有冇得早啲有得玩 (laugh)

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 12:12 pm 
離線
中級會員
頭像

自家人,一定支持。10月3日(十五中秋正日,會唔會唔齊人?)

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 12:33 pm 
離線
中級會員
頭像

Gary 寫:
自家人,一定支持。10月3日(十五中秋正日,會唔會唔齊人?)

咦係喎,死火,如果當日要做節可唔可以中間有個時間搵個交通方便的碼頭泊一泊呢 XD

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章標題 : Re: 預先張揚10月4日自家船河
文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 10:52 pm 
離線
高級會員
頭像

CANNIE:
10月份呢個日子, 我未知去唔得唔得呢?

成嫂: 咁你都快 D 報名啦~!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週三 8月 05, 2009 11:31 pm 
離線
高級會員
頭像

我見過靚仔呂頌賢2次,留番比你喇﹗

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 8月 06, 2009 11:32 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

阿哥:8 & 9月都係旺季較難book船...而且重會貴好多..齋講租船起碼貴$2000-3000蚊..10月頭佢地收番個正常價錢..等個零月好快過啫...XD

跟大家講講價錢先:40人租船費係 $5200、另食物$600、駁船大概$600
問番有無人想玩快艇同香蕉船,呢個活動要另加$2000(需要自費).請早表態因為要mark住呂頌賢船家..謝謝

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 12:03 am 
離線
普通會員
頭像

Cannie : 芹 + 菜兩位. Thank you !

Shirley 芹友翠

回頂端

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 12:16 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

226兩大位。到時有行山有游水,釣魚,卡啦ok,馬吊等、、、、、

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 61 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4, 5  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters