飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 9-8-09 神秘節目之二, 萬勿錯過
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週一 9月 23, 2024 2:22 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章標題 : 9-8-09 神秘節目之二, 萬勿錯過
文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 1:44 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

阿頭,Cannie佢地走左去露營happy, 冇理由剩低我地响屋企發毛o架? 再黎神秘節目, 由神秘人帶隊, 去d神秘地方探訪d神秘人仕, 上次意猶未盡嘅話, 今次更加唔好錯過!!!
星期日早上9:30鑚石山地鐵96R等, 帶足糧水, 齊闖新路徑, 包你/妳不枉此行,
(Denis, 放心啦, 短線黎o架)
開始報名->

圖檔

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 9-8-09 神秘節目之二, 萬勿錯過
文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 2:38 pm 
離線
中級會員
頭像

vr2vre 寫:

(Denis, 放心啦, 短線黎o架)

234, 我好放心,因為我去露營 (oneeye)

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章標題 : Re: 9-8-09 神秘節目之二, 萬勿錯過
文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 4:11 pm 
離線
高級會員
頭像

234要去d神秘地方探訪d神秘人仕,就是他們囉 (yes) (sleep3)

回頂端

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 4:34 pm 
離線
高級會員
頭像

(lh)(duckfollow) 234

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 4:34 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

係都唔錯!!!!行完山熱死辣辣....跟住走去沙灘游吓水...幾好呀....一於星期日整個上山下海囉... (laugh3)

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 5:22 pm 
離線
高級會員
頭像

不枉此行1位.

回頂端

文章發表於 : 週五 8月 07, 2009 10:55 pm 
離線
高級會員
頭像

尋幽探勝的地方最鍾意,唔該一位。 (cat2) (cat2)

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 08, 2009 3:01 pm 
離線
高級會員
頭像

(lh) (ld)

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 08, 2009 7:53 pm 
離線
中級會員
頭像

234老師:我想知幾點黃石碼頭等,請回覆.

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 08, 2009 10:16 pm 
離線
高級會員
頭像

成哥話.....

經過與 234 的緊密溝通,此行的神秘節目不會去黃石碼頭,但集合地點依舊是 9:30 am 在鑽石山,到時應該係搭 92 號巴士,到達一處神秘地點,並須步行約一個多小時方可到達目的地探訪神秘人仕。

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 08, 2009 10:41 pm 
離線
高級會員
頭像

神祕老獅:
我地神祕人三位, 唔該!

睇黎聽日短富加"撻拖"去玩水都可以喎~!係咪呀?
尊敬的版主.....

(sun)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週六 8月 08, 2009 10:58 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

低調D, 比人知道我地D節目係去hea就唔得大體啦, 好啦好啦, 聽日搵個沙灘hea一次咁多啦.

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 8月 09, 2009 10:22 pm 
離線
高級會員
頭像

神秘老獅:
你個所謂神秘之旅, 一早己經比人篤爆左啦,
不個多謝你唔比我地係屋企發毛,
最緊要多謝你同大劉伉儷等埋我同個o靚妹,
尤其多謝大劉, 幫個o靚妹止血成十分鍾, 唔該哂你呀!
呢個冰火上山下海之旅好特別, so good~!
附加檔案:
-P1040113 (Small).JPG
-P1040113 (Small).JPG [ 63.9 KIB | 被瀏覽 3483 次 ]

附加檔案:
P1040077 (Small).JPG
P1040077 (Small).JPG [ 81.08 KIB | 被瀏覽 3482 次 ]

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔
回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章