飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 樂善杯30公里慈善步行(13/12/2009)
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週二 9月 24, 2024 12:25 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 56 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : 樂善杯30公里慈善步行(13/12/2009)
文章發表於 : 週日 9月 13, 2009 12:20 am 
離線
普通會員
頭像

尋人:現正尋找行友結伴同行今屆樂善杯-Moon可有興趣? (hi)

Calling, over, over......

回頂端
 個人資料  

文章標題 : Re: 樂善杯30公里慈善步行(13/12/2009)
文章發表於 : 週日 9月 13, 2009 9:23 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

大象:我想出長咀...但唔報名得唔得...

圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 樂善杯30公里慈善步行(13/12/2009)
文章發表於 : 週日 9月 13, 2009 11:47 pm 
離線
高級會員
頭像

elephant 寫:
尋人:現正尋找行友結伴同行今屆樂善杯-Moon可有興趣? (hi)

大象, 結伴之嘛, 樂意之至, 但係我想好似舊年咁, 無壓力, 最好唔好等我, 唔追時間先可以呢~! 咁你有無報名呢? 會唔會太遲? 定好以 cannie 話齋, 就咁行就算?

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 9月 14, 2009 9:21 pm 
離線
普通會員
頭像

每年如是陪行不報名,不過都要搵d大哥大姐報名先有得陪,一定支持。

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 9月 15, 2009 12:18 pm 
離線
高級會員
頭像

king 寫:
每年如是陪行不報名,不過都要搵d大哥大姐報名先有得陪,一定支持。

x2 好想走轉長咀.但不想受時間限制.

回頂端

文章發表於 : 週一 9月 21, 2009 1:04 pm 
離線
中級會員
頭像

大象 師兄:我有興趣一起報名

回頂端

文章發表於 : 週二 9月 22, 2009 11:42 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2im 寫:
大象 師兄:我有興趣一起報名

(scare) 又係虎哥一年一度驚嚇日重溫!

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週四 9月 24, 2009 9:05 pm 
離線
中級會員
頭像

moon好久無和你對話,還記昨年嗎,我和大隊給予你的激勵嗎,今年大家一起參加好不好,醉多你做人我做老虎

回頂端

文章發表於 : 週五 9月 25, 2009 11:17 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2im 寫:
moon好久無和你對話,還記昨年嗎,我和大隊給予你的激勵嗎,今年大家一起參加好不好,醉多你做人我做老虎

虎哥,
哈, 嘜你講到好似中央政府對人民"對話" 咁?

其實我成日都發表下, 同你地 "傾計", 但係可能你地個個太忙, 好多時都無人得閒回應我呢.

舊年既事我最記得清楚, 因為係我參加得最多運動比賽, 同行得最多山, 同埋最開心識到你地既一年, 2008好難忘~!

今年2009上半年都好開心, 但現在家中有親人出了問題, 所以無咩心機,
所以做人真係 "若無閒事卦心頭, 便是人間好時節"....... 健康真係好重要, 見到大家開開心心去行山, 其實真係一種福氣黎架~!

依家我都未決定報唔報名, 或者"陪走"打氣啦, 到最後都係你地等我架...

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 9月 25, 2009 11:47 pm 
離線
高級會員
頭像

做乜話無人回應你呀,我就最歡喜回應你喇!

誰都知道健康重要,但有時生老病死,乃人生必經,還請勇敢和坦然面對呀!壞的總會過去,吾好無心機喇!快d出泥一齊玩呀!

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週五 9月 25, 2009 11:57 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

MOON:明白親人有問題一定好唔開心...但事實真係總要面對...最緊要係你同阿陳要撐好....記住背後有多老友撐住你地.....有需要一定要跟我地講...保重身體

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週日 9月 27, 2009 10:30 pm 
離線
高級會員
頭像

Moon,這2堂不見陳仔上無線電,還以為…...原來你家中親人有事,心情真的很不好過,保持平常心!行山來說,有高、有低、有熱鬧時刻、有自然平靜、辛苦時大家坐下歇息,抖完又繼續上路,雨天過後還是晴天,就算你們很忙不能經常出來走動,也要上來聊聊天,講下東講下西,看看每週行山相片,其實我們距離好近.。
初初時,沒有人回應自己,感覺真會怪怪地…OK、感歎號 (!) 回應都好,自己想係咪得罪左人呢,定係講野講到低能白痴兼癈話,掟晒蕃茄,菠蘿,汽水罐!!!不過呢類係一瞬即逝感覺,不是什麼事,moon!唔好氣餒,有老虎同我地支持你,盡在心中,我依然繼續間中發癲發UP瘋,娛樂自己,最緊要有時間打倉頡,有時聰聰登入聰聰登出,太耐又要連線 (ag) 。講下東:我有位阿老伯上級,每次打電話比佢,臨尾自己未講到”無其他事,再見”,係”無”之前巳經”級”左線,有次我真係未講完,佢就收線,火燭車都來,即再回電,”我未講完,仲有...”個次唯一次講到”再見”先收線,真係”苗”晒咀,80歲都有la,不知幾好中氣,講錯又唔認,大聲過你地。唉!算la,有時講起老伯幾好笑,聽完真係O晒咀,【人生如夢】。
其實…,唔知係咪天氣太熱又流汗過多,朋友說我呢排語無倫次,講呢樣答第二樣,好想食香口有味道食物,好奇怪~~

回頂端

文章發表於 : 週日 9月 27, 2009 11:58 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂, cannie, 亞 yip:
多謝你地關心同鼓勵,
無論點都好, 一有重要事情,
你地都係第一時間回應, 其實己經好難得架啦~!
亞yip, 你文章有時真係令人暫時忘記煩惱~ 當中笑中有淚~
係啦~! 中秋佳節, 暫時應該忘記煩惱~! 多謝大家~
(Cats)

moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 9月 28, 2009 9:53 am 
離線
中級會員
頭像

亞葉你的文章寫出飲飲食食各行友心聲,許冠傑話有今天有酒今天醉,明日愁來明日當,亞moon總知日日開開心心,有問題我地一班飲食好友一定支持你,亞陳/亞moon (yes) (yes) (yes)

cannie説得對,多謝提示

最後由 vr2im 於 週一 9月 28, 2009 11:14 am 編輯, 總共編輯了 1 次

回頂端

文章發表於 : 週一 9月 28, 2009 10:55 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

虎哥:係咪今朝有酒今朝醉..明日愁來明日當呀... (smile1)

圖檔

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 56 篇文章 ]  前往頁數 1, 2, 3, 4  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters