飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 各毅行者及支援人員
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週六 9月 21, 2024 4:19 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁
發表人 內容
 文章標題 : Re: 各毅行者及支援人員
文章發表於 : 週五 11月 12, 2010 4:17 pm 
離線
中級會員
頭像

vr2vre 寫:
0429飲飲食食行行山二隊捐款網頁已啟用, 阿哥冇相搵阿妹頂上. (bb1)

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/ope ... cale=zh_HK

好嘢~

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週日 11月 14, 2010 11:21 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

各位毅行隊員及支援隊員:最後落實集合時間地點同物資交收在19/11星期五早上八點牛池灣...到時226架車會停泊在牛池灣公廁的小公園旁邊...溫馨提示記得帶足禦寒衣物及更換衣服鞋襪.照明工具等等...交收妥當後你地乘車到西貢..預祝各位老友順順利利完成毅行之旅...加油...到時有咩用無線電通聯...

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 1:15 pm 
離線
高級會員
頭像

我當日會早些到出發點。(因老細出九時) (qr) (qr) 到時在北潭涌見。

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 1:57 pm 
離線
普通會員
頭像

Lin

19/11(約12:00-14:00)你會否到荃錦坳支援呀龍嗎?
我老婆會帶衣物給我,但她不識路,你帶她來好嗎?

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 2:09 pm 
離線
高級會員
頭像

King,沒問題!!

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 5:55 pm 
離線
網站阿四
網站阿四
頭像

king 寫:
Lin

19/11(約12:00-14:00)你會否到荃錦坳支援呀龍嗎?

我地19/11 11:00AM北潭涌出發, 12:00-14:00係飛唔到荃錦坳o架, 係咪20號呀?

suilinng223 寫:
King,沒問題!!

阿lin又答得咁爽嘅? (face1)

圖檔

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 9:46 pm 
離線
中級會員
頭像

預祝毅行一隊、二隊順順利利、安安全全完成賽事,終點見。

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 10:31 pm 
離線
高級會員
頭像

vr2vre 寫:
king 寫:
Lin

我地19/11 11:00AM北潭涌出發, 12:00-14:00係飛唔到荃錦坳o架, 係咪20號呀?

suilinng223 寫:
King,沒問題!!

阿lin又答得咁爽嘅? (face1)

234,你好細心!!應該是20/11(約12:00-14:00)到荃錦坳??問king

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 11:13 pm 
離線
高級會員
頭像

亞頭 及cannie:
當日19號我和大家影完起步相之後, 跟住同亞 yip留在西貢約4點半等ivan 一齊買飯盒, 入去北潭坳比各隊員, 咁之後...點做呢? 再搭車去水浪窩等cannie 同亞頭到? ivan 同亞 yip 會唔會走左呢? (咁應該係邊樹搭車呀?) (?) (?)

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪,若無閒事掛心頭,便是人間好時節
moon圖檔 陳仔圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 11:27 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

moon:你可以搭車出番西貢轉299巴士去水浪窩..

圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 11:33 pm 
離線
高級會員
頭像

Moon,我帶路

lung&lin

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 15, 2010 11:34 pm 
離線
普通會員
頭像

日子搞錯係20/11,lin時間(12:00-14:00)只是預計,到達城門會call你地。

呀敬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 16, 2010 1:28 pm 
離線
高級會員
頭像

(support) (support) (support)

回頂端

文章發表於 : 週三 11月 17, 2010 3:26 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

最後通喋:第一支援站11.19號早上亞YIP同Ivan會到北潭凹做支援。如要參與請聯絡Ivan約好。完成後再到水浪窩支援請電226。
1.第二支援站水浪窩由226同Cannie開車到付近步行去支援。跟車還有一個位如有時間出席請聯絡226同cannie。大家注意到支援點要早些到。請留意圖片時間。
2.扎山道支援站由226同Cannie,還有一個跟車位坐。請留意圖片時間?電聯226
4.城門站如有隊員想到。要自行帶備支援物資同留意兩隊隊員到達時間。
5.荃錦凹支援站:支援二隊到達。亞虎隊0392、城哥隊0429。
請聯絡226同Cannie。還有一個跟車位坐。交物資同陪行。請留意圖片時間?自行要上荃錦凹隊員請到老地方位置等。同整食物。
6.終點大棠:支援隊車有LIN朋友、亞基、226。支援隊員如要跟車到終點請電聯226。如自行坐車到終點請看看大會乘車車號。
以上安排要看當日兩隊跑步行程到達各支援站再計算。請留意圖片到達時間作參考。

各位毅行隊員及支援隊員:最後落實集合時間地點同物資交收在19/11星期五早上八點牛池灣...到時226架車會停泊在牛池灣公廁的小公園旁邊...溫馨 提示記得帶足禦寒衣物及更換衣服鞋襪,分開寫好每一袋袋支援包.照明工具等等...交收妥當後你地乘車到西貢或一起乘車..。各支援隊員到達起步點一齊影相。預祝各位老友順順利利完成毅行之旅...加油...到時有咩用無線 電通聯...

附加檔案:
0392.jpg [ 186.25 KIB | 被瀏覽 4068 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週四 11月 18, 2010 8:38 am 
離線
中級會員
頭像

支援隊友可以登入以下網址查看二隊行得最慢嗰個人嘅位置 (laugh3)

http://www.instamapper.com/ext?key=6129592913043443941

Mobile 版:

http://mobile.instamapper.com/ext?key=6 ... 3043443941

每十分鐘 update 一次位置,希望四粒電夠用全程 (face2)

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters