飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2009.6.14日嶂上郊遊徑
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 9月 22, 2024 3:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2009.6.14日嶂上郊遊徑
文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 8:31 am 
離線
高級會員
頭像

cyw,唔使太客氣la,其實係阿敬見到咁大雨無遮,我又着完雨衣,叫我攞把遮比你,我地班老友無所謂,見到你有需要或出聲相助都儘力幫助,你慢慢就認識我地,你抽到時間多d出黎玩,唔熟慢慢熟,有時老少咸宜,上山下海活動,帶埋一家大小出黎玩玩吹吹水.
哎呀,昨晚對腳變左慘白色腳甲都浸軟晒,又凍又唔知點,,,好彩有cyw贈給風濕貼頂著先,一盒6片巳用剩2片 (ag) .

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 9:51 am 
離線
普通會員
頭像

Moon 寫:
CYW, 唔駛客氣, 下次多 D 出黎玩啦~!

好呀,有機會大家再玩過 (lsheep)

yip 寫:
cyw,唔使太客氣la,其實係阿敬見到咁大雨無遮,我又着完雨衣,叫我攞把遮比你,我地班老友無所謂,見到你有需要或出聲相助都儘力幫助,你慢慢就認識我地,你抽到時間多d出黎玩,唔熟慢慢熟,有時老少咸宜,上山下海活動,帶埋一家大小出黎玩玩吹吹水.
哎呀,昨晚對腳變左慘白色腳甲都浸軟晒,又凍又唔知點,,,好彩有cyw贈給風濕貼頂著先,一盒6片巳用剩2片 (ag) .

哦,原來嗰位係敬哥,真係唔該晒佢。

嘩!你一次過貼四片?點解需要貼咁多?如果只係肌肉攰,唔需要咁貼法喎。 (sp)

隻貼我重有幾盒,如果你需要,即本開聲,下次我出隊帶埋俾你。

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 11:20 am 
離線
高級會員
頭像

cyw...謝謝你的藥貼,由於我脊骨天生異形,甚易勞損,所以昨晚成哥拿了回來就試了一貼,效果不錯!日本的未試,試了啱用的話麻煩你代買!

yip...你又好似誇 d 喎,你貼邊度要用咁多呀?

from...成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 12:25 pm 
離線
普通會員
頭像

成 & 成嫂 寫:
cyw...謝謝你的藥貼,由於我脊骨天生異形,甚易勞損,所以昨晚成哥拿了回來就試了一貼,效果不錯!日本的未試,試了啱用的話麻煩你代買!

from...成嫂

成嫂唔駛客氣,我都係放係處無用,你地用咗好過我浪費。

日本嗰隻我因為叫朋友攞平啲,所以入咗幾盒,你啱用咪即本開聲,我讓盒俾你先。

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 1:03 pm 
離線
高級會員
頭像

嘩,226昨日遇見單獨女(靚c)呀 (qr)
成嫂,我解釋點解用4片呢,首先1包2片,我左腳可能坐骨神經痛,尋日落梯級腳好痛,沖完涼第一片貼膝頭,開左口,第2片貼足三里位置,過左無半小時,又發現原呢位最痛,咪撕起一塊再貼,第一貼好有痴力,原來唔可以番轉貼,無晒痴力,(第一次想得好清楚先得)哎,想左一陣,咪剪第2包,又淨番一塊,流風就唔好la,咪貼埋腰骨囉,總數4片.

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 6:39 pm 
離線
高級會員
頭像

yip...你成身都喺藥膏貼的樣子維持了多久?今日返工脫左未!helen 有無話你成朕藥味,好在這藥貼的藥味不太重啫!
cyw...謝謝你先!要我就搵你呀!

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 10:12 pm 
離線
高級會員
頭像

唔好意思,唔好嚴我太長氣,成嫂,我講清楚d,你地知我實際我屋企無冷氣加上剛剛前日買左話清爽配方沐浴露,其實一d都唔爽,流下汗好快個人又痴笠笠,所以只可貼一次,個位置準確,麝香味我接受到都幾香,尋晚仲無嘜蚊咬ok!今天發覺落樓梯無咁痛,都ok喎 (Cats)
講開,點解denis呢2日無上網報導沙巴情況 (lh)

回頂端

文章發表於 : 週一 6月 15, 2009 11:12 pm 
離線
高級會員
頭像

完全明白晒!又點會嫌你長氣呢?我及我們是忠誠的聆聽者嘛!

照估計,denis和他們應該登上神山了,要待多2天才會有訊息傳回來呀!

回頂端

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters