飲飲食食行行山 • 檢視主題 - 2008.9.13-14夜行鳳凰觀日出
Logo ㊣226行山隊討論區㊣®
現在的時間是 週日 9月 22, 2024 8:31 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 83 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6
發表人 內容
 文章標題 : Re: 2008.9.13-14夜行鳳凰觀日出
文章發表於 : 週四 9月 18, 2008 1:53 pm 
離線
高級會員
頭像

對!不過吾喺"小說毒",喺"成哥毒"先啱 (smile1)(...) 邊個喺東邪 (?) 邊個喺西毒呢 (?) yip yip...星期日會出來晚飯嗎 (?) 有 "空姐"ge書可借給你看,有無興趣 (?)

成嫂

~~成 & 成嫂~~圖檔

回頂端
 個人資料 發送 E-mail  

文章標題 : Re: 2008.9.13-14夜行鳳凰觀日出
文章發表於 : 週四 9月 18, 2008 6:26 pm 
離線
高級會員
頭像

成嫂:唔該晒!知行唔行得,我同helen星期日要低頭祈禱,我地又無愛心,所以阿姐們要我地減下d罪,不如下次你再借,費時拎著la!

回頂端

文章發表於 : 週五 9月 19, 2008 12:08 am 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

由大風坳個亭上昂平30年前單線雙程行車。上昂平公廁

附加檔案:
00003.jpg [ 76.14 KIB | 被瀏覽 2447 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 10:38 am 
離線
普通會員
頭像

226, 想請問你哋當時係行邊條路到昂平ga? 我打算8/8夜行, 請俾吓意見

tks!
yu

回頂端

文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 10:47 am 
離線
中級會員
頭像

yuwong 寫:
226, 想請問你哋當時係行邊條路到昂平ga? 我打算8/8夜行, 請俾吓意見

tks!
yu

果晚我地係晌東涌站搭11號巴士去到昂平附近再行上去的

丹尼斯,名邦,字仲肥
目前很肥… 遲下仲肥

回頂端

文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 12:34 pm 
離線
行山網代言人
行山網代言人
頭像

yuwong,當日坐11號巴士東涌至大澳,在深屈道車站落車,回頭行返T字路口羗山道向深屈道車路行,見到大嶼山郊野公園牌匾右接昂平路沿車路行便到昂平360。
去完公廁後行入茶場大休,深夜3時30分起步上天梯到鳳頂看日出。
因太早上頂,要受幾小時風吹,同地方有限。回程可跟鳳徑落伯公坳坐車出東涌。付上幾張相片參考。註:查一查車時間表。

附加檔案:
22971.jpg [ 27.03 KIB | 被瀏覽 2316 次 ]
22973.jpg [ 28.05 KIB | 被瀏覽 2316 次 ]
22979.jpg [ 24.32 KIB | 被瀏覽 2316 次 ]
5968.jpg [ 25.37 KIB | 被瀏覽 2316 次 ]
6054.jpg [ 16.32 KIB | 被瀏覽 2316 次 ]

唔行唔知身體好、一行先知自已老、再行覺得身心好、不論長短行都好。
回頂端

文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 5:46 pm 
離線
普通會員
頭像

Thank you!
Thank You!
我到時試吓, 但阿lin話9點幾後没車去大澳, 係唔係搭的士?

yu

回頂端

文章發表於 : 週日 7月 19, 2009 6:07 pm 
離線
高級會員
頭像

yu,查看
http://www.newlantaobus.com/road_11.htm
.要打電話問

http://www.newlantaobus.com/nlb.html

lung&lin

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 83 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有在線會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯文章
不能 在這個版面刪除文章
不能 在這個版面附加檔案

搜尋:
前往 :  
Web Site Counters